Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Alle vragen over naaimachines

Kennisbank naaimachine

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een naaimachine?

Hier wordt beschreven waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe naaimachine. Er zijn toch wel een hoop dingen waar je rekening mee moet houden. Als je gelijk de goede naaimachine uitkiest die past bij jouw behoeftes, heb je er langer profijt van.

Lees verder

Welke naaimachine past bij mij?

Er zijn veel naaimachines, in allerlei modellen. En ook nog eens heel veel merken, met ieder zijn eigen specialiteit. Welke naaimachine moet je nou kiezen? Een moeilijke keuze. Daarom hebben we een handige vragenlijst voor je gemaakt.

Lees verder

Mechanische of elektronische naaimachine kopen?

Er zijn twee typen naaimachines op de markt: mechanisch en elektronisch. Wanneer je een nieuwe naaimachine gaat kopen zul je goed moeten nagaan waar je de naaimachine allemaal voor gaat gebruiken. In dit blog leggen we je de voor- en nadelen uit en helpen we je bij het maken van de juiste keuze. 

Lees verder

Is het mogelijk om te borduren met een naaimachine?

Met deze titel lokken we je een beetje in de val. Want zoals je wellicht weet, is het niet mogelijk om met een naaimachine te borduren. Maar door de naai-borduurmachine heb je twee machines in één en kan het dus weer wel!

Lees verder

© 2023 Matson.nl