Brother M1034DX

Op voorraad
 € 299,00 € 249,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
  • Actuele voorraad
  • Echte winkels voor advies en service
  • Merkproducten met hoge korting
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Vragen? Bel 010-4112224
  • Klantbeoordeling 9.4/10

Beschrijving

Als het gaat om professioneel naaien en afwerken van alle denkbare stoffen, dan is een lockmachine een must-have. Een lockmachine naait tweemaal zo snel als een gewone naaimachine. Zelfs lastige stoffen als zijde, voering of voile verwerk je met gemak. Tafelkleden en gordijnen heb je zo gezoomd. En de steken en naden kunnen nog decoratief zijn ook.

 

3/4 draads

De Brother 1034DX is een 3/4 draads overlockmachine voor beginners met draadinrijgsysteem voor de onderste grijper en 8 nuttige en decoratieve steken. Voor perfecte overlocksteken op stoffen van allerlei aard en gewicht.

 

Lockfuncties

Je kunt met deze machine 3- of 4-draads overlocksteken naaien en snijden.

De steekbreedte is instelbaar met een glijhendel en de steeklengte stel je in met het instelwiel. Met elektronische snelheidscontrole. Wil je werken zonder de stof af te snijden, dan kun je het bovenmes uitschakelen.

Rolzoom

Rolzomen is een snelle en gemakkelijke manier om ruches, servetten en tafellakens af te werken. Dat is met deze machine eenvoudig. Je hoeft hiervoor geen voetje of naaldplaat te vervangen, hij heeft een naaivinger met snelontkoppeling voor ogenblikkelijk rolzomen.

Differentieel transport 

Je voorkomt dat gebreide stoffen uitrekken of dunne stoffen samentrekken met het instelbare differentieel transport. Ook te gebruiken voor automatisch rimpelen, veel gemakkelijker en gelijkmatiger dan rimpelen met rijgsteken op een gewone naaimachine.

Handige extra’s

De Brother 1034DX heeft een gemakkelijk te volgen inlegdraadinvoersysteem en een inrijgstysteem voor de onderste grijper. De machine maakt gebruik van standaard naaimachinenaalden. Met een omwisselbaar vrije arm-/vlakbed naaioppervlak. Een vrije arm is handig voor het naaien van mouwen, broekspijpen en andere kleine projecten.

Handzaam

Makkelijk draagbaar door de ingebouwde draaghendel. De machine weegt slechts 7 kg en de afmetingen zijn: 335 mm x 275 mm x 298 mm (BxDxH)

We leveren deze lockmachine met aandrukvoet met klikbevestiging, accessoires en stofhoes.

 

Specificaties van Brother M1034DX

Merk
Brother
Lock of coverlock
We onderscheiden 3 soorten lockmachines: 1. Lock: voor een professionele afwerking die je in de confectie ook ziet. Duurzame naden, afgewerkte randen, professionele zomen en decoratieve effecten. Een lock naait veel sneller dan een naaimachine. Je naait in één stap twee stukken stof aan elkaar, snijdt de stofrand af en werkt de rand af, zonder rafelen. 2. Coverlock: snijdt de stof niet af. Je kunt hierdoor verder van de kant stikken. Je vindt deze steek vaak aan de onderzijde van T-shirts. 3. Lock-/coverlock combinatie: kan zowel locken als coverlocken, maar deze machines zijn een stuk ingewikkelder te bedienen dan de pure lock- of coverlockmachines.
Lock
Gewicht
Handig om te weten als je de naaimachine veel moet optillen om op te bergen, of als je de machine regelmatig ergens mee naartoe neemt.
7 kg
Garantie
Hoelang is de standaard garantieduur na aankoop van de machine?
3 jaar
Aanvullende garantie
Geen
Instelbare steeklengte
Instelbare snijbreedte
Differentieel transport instelbaar
Naaivoetdruk regelbaar
Ingebouwde draadinsteker
Automatisch inrijgen grijpers
Inrijghulp voor grijper
Ontkoppelen van de spanning
Uitschakelbaar bovenmes
Vrije arm
Je kunt de aanschuiftafel/accessoiresbakje van de machine verwijderen, zodat een smaller naaioppervlak ontstaat. Hier schuif je dan de broekspijp of mouw overheen. Zo voorkom je dat je per ongeluk de broekspijp of mouw dichtnaait. Ook handig voor de kleinere projecten, zoals babykleertjes.
Verlichting
Goede verlichting is belangrijk om te kunnen zien waar je mee bezig bent. De nieuwste modellen voeren led-verlichting: energiezuinig en je hebt scherp, schaduwvrij zicht op je werk. Extra handig als je werkt met donkere stof. De meeste machines verlichten je werkstuk alleen bij de naald. Sommige machines verlichten met meerdere lampjes een groter werkgebied rechts van de naald.
Gloeilamp 15 Watt
Bedieningsdisplay
Er zijn machines met een display om je steekkeuze, -lengte, -breedte en dergelijke op te tonen.
Geen
2-draads overlock
Door het afdekken van de ondergrijper kun je een locksteek maken met 2 draden. Je gebruikt deze eenvoudige steek voor het afwerken van dunne stoffen en als siersteek.
3-draads overlock
Een 3-draads locksteek wordt genaaid met één naald. Je gebruikt deze steek voor het afwerken van randen, meestal op enkele stof.
4-draads overlock
Een 4-draads locksteek wordt genaaid met 2 naalden. Een extra steek in het midden verstevigt het stiksel. Je gebruikt deze steek voor het aan elkaar naaien van meerdere stoflagen, zoals halsranden, zijnaden en mouwen. De steek rekt mee met de stof.
5-draads overlock
Een 5-draads locksteek bestaat uit een 3-draads locksteek en een kettingsteek. De kettingsteek geeft extra sterkte aan de naad. Deze steek wordt niet vaak meer toegepast.
Ingebouwde rolzoom
Het is mogelijk om direct om te schakelen naar een rolzoom. Je hoeft geen voetje of naaldplaat te vervangen.
Platte naad/flatlock
Afvalbakje
Sommige machines hebben een ingebouwd of bijgeleverd afvalbakje of -zakje om je stofresten in op te vangen.
Bescherming
Heeft de machine een harde beschermkap, koffer of stofhoes om in op te bergen of mee te nemen?
Stofhoes

Voordeelbundels

Accessoires

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brother M1034DX
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.