Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Brother

Producten 1-24 van 269

Van hoog naar laag sorteren
  1. ScanNCut set uitwisbare stiften
    ScanNCut set uitwisbare stiften
     € 10,50 € 9,45
per pagina

Brother naaimachines en meer

Bent u op zoek naar een budgetvriendelijk merk voor al uw naaiproducten? Het Japanse merk Brother staat garant niet alleen voor zijn (relatief) lage prijzen, maar ook voor eenvoud en kwaliteit. Brother Industries werd opgericht in 1908, onder de naam Yasui naaimachines, in Japan. Toen het bedrijf in de jaren vijftig internationaal ging uitbreiden werd pas voor de naam Brother gekozen. In Nederland kennen we Brother vooral van zijn printers: maar een Brother naaimachine, Brother borduurmachine of Brother naaiaccessoires zijn ook van topkwaliteit. In ons assortiment vindt u tal van producten van Brother: van Brother naaimachines tot garen, en van Brother quiltmachines tot overlockvoetjes.

Naaimachines en meer van Brother

Omdat machines van Brother enorm gebruiksvriendelijk zijn, hebben we er veel in ons assortiment. Brother is tevens zeer innovatief: de Brother Scan N Cut kwam ook uit de koker van het Japanse bedrijf. Daarnaast is het gespecialiseerd in nagenoeg ieder type machine waarmee stof wordt bewerkt. Een Brother naaimachine, Brother quiltmachine, Brother borduurmachine en Brother lockmachine zijn allemaal verkrijgbaar in onze webshop. Brother maakt veel (relatief) goedkope instapmodellen, maar ook machines die goed liggen bij (semi-)professionals – deze zijn ook ietwat duurder.

Naaiaccessoires van Brother

Behalve legio Brother naaimachines, Brother borduurmachines en meer hebben we ook eenvoudige naaiaccessoires van het Japanse merk. Denk dan aan metaalfolie, Brother spoeltjes, fournituren, draadinstekers en nog veel meer. Brother is een zeer geschikt merk voor beginners, zij verkopen zelfs ook beginnerssets voor nieuwe naaiers – ook deze vindt u in onze webshop.

Naaimachines bij Matson

Bij Matson vind je alles wat met naaien te maken heeft. Van Brother naaimachines tot quiltmachines en van fournituren tot paspoppen. In ons ruime online assortiment is dit allemaal te vinden. Wil je liever naar een fysieke winkel voor naaispullen? Dat kan! Wij hebben namelijk een winkel in Rotterdam. Ons kundige personeel staat hier klaar voor al jouw vragen. Liever online advies? Bel dan 31104112224.

© 2023 Matson.nl