Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Pfaff voetjes

Producten 1-24 van 70

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rolvoet Pfaff
  Rolvoet Pfaff
   € 18,50
 2. Applicatievoet Pfaff
  Applicatievoet Pfaff
   € 18,50
 3. Kraalvoet 4 mm Pfaff
  Kraalvoet 4 mm Pfaff
   € 19,95
 4. Chenillevoet Pfaff
  Chenillevoet Pfaff
   € 20,00
 5. Kraalvoet 6 mm Pfaff
  Kraalvoet 6 mm Pfaff
   € 20,00
Pagina
per pagina

Pfaff naaimachine voetjes kopen?

Naaimachine voetjes zijn onmisbaar voor iedereen die graag naait. Met de Pfaff naaimachine voetjes vergroot je het creatieve vermogen van je naaimachine. Niet alleen maken de naaimachine voetjes Pfaff het naaiwerk gemakkelijker, maar het scheelt ook veel tijd en energie.

Ruime keuze in de Pfaff naaimachine voetjes

Wij hebben een ruim assortiment aan naaimachine voetjes Pffaff. De Pfaff naaimachine voetjes zijn uit voorraad leverbaar. Dit houdt in dat als je de naaimachine voetjes Pfaff ma. t/m vr. voor 16:00 besteld, dat je de naaimachine voetjes de volgende dag al in huis hebt. Pfaff heeft verschillende soorten naaimachine voetjes. Zo zijn er verwisselbare, verstelbare en transparante naaimachine voetjes Pfaff. Er zijn nog veel meer soorten Pfaff naaimachine voetjes waardoor er voor iedereen wel een geschikte naaimachine voetje te vinden is.

Naaimachine voetjes van Pfaff voor ieder doel

Voor elke naaimachine is er wel een naaimachine voet te vinden. Er zijn vele verschillende soorten naaimachine voetjes, omdat iedere naaimachine voet weer een specifieke functie heeft. Het ene voetje gebruik je weer voor een kralenband en het andere voetje gebruik je om een rits mee te zetten. Zo zijn er vele Pfaff naaimachine voetjes die je heel eenvoudig online kan bestellen. Er zijn natuurlijk vele verschillende soorten naaimachine voetjes. Als je echt een specifiek voetje zoekt, kan je die makkelijk vinden via ons keuze menu. Wij proberen uw zoektocht naar het juiste naaimachine voetje te vergemakkelijken via het keuze menu. Hier kunt u bijvoorbeeld aanklikken welk merk en welke categorie u het liefst heeft. Andere merken die ook naaimachine voetjes verkopen zijn: Husqvarna, Janome en Juki.

© 2023 Matson.nl