Janome voetjes

Producten 1-24 van 83

 1. Zigzagvoet Janome
  Zigzagvoet Janome
   € 10,00
 2. Lockvoet M Janome
  Lockvoet M Janome
   € 10,00
 3. Knoopaanzetvoet Janome
  Knoopaanzetvoet Janome
   € 10,00
 4. Ritsvoet E Janome
  Ritsvoet E Janome
   € 10,00
 5. Rechtstikvoet Janome
  Rechtstikvoet Janome
   € 10,00
 6. Voethouder Janome laag model
  Voethouder Janome laag model
   € 12,50
 7. Open applicatievoet Janome
  Open applicatievoet Janome
   € 15,00
 8. Rechtstikvoet 9 mm Janome
  Rechtstikvoet 9 mm Janome
   € 15,00
 9. Lockvoet Janome 9mm
  Lockvoet Janome 9mm
   € 15,00
 10. Ritsvoet E Janome 9mm
  Ritsvoet E Janome 9mm
   € 15,00
 11. Blinde ritsvoet Janome
  Blinde ritsvoet Janome
   € 15,00
 12. Zigzag voet Janome 9mm
  Zigzag voet Janome 9mm
   € 15,00
per pagina

Janome naaimachine voetjes

Elke naaimachine heeft naaimachine voetjes. Natuurlijk heeft het merk Janome ook naaimachine voetjes voor zijn eigen naaimachines. Een groot voordeel aan naaimachine voetjes is dat je het creatieve vermogen van je naaimachine vergroot. Met de Janome naaimachine voetjes kun je de mooiste creaties maken tijdens het naaien.

Verschillende soorten Janome naaimachine voetjes

Naaimachine voetjes zijn er in vele verschillende soorten en maten. Zo hebben we in ons assortiment verschillende bandvoetjes, ritsvoetjes, biezenvoetjes en transparante Janome naaimachine voetjes. Voor iedere naaitoepassing is een passend naaimachine voetje ontworpen waarmee het naaien gemakkelijker en sneller gaat. De naaimachine voetjes van Janome zijn ook van verschillende soorten materialen gemaakt. De Janome naaimachine voetjes zijn gemaakt van teflon, kunsthars en plexiglas.

De ene naaimachine is de andere niet. Er zijn verschillen in merk, grootte en vorm. Niet alle voetjes passen op alle naaimachines. Het merk Janome heeft bijvoorbeeld twee verschillende soorten naaimachine voetjes, die je onderling niet kunt uitwisselen. Maar wij weten precies welk voetje op welke naaimachine past en helpen je een handje. Je kunt met de select functie op onze site heel eenvoudig zien welke Janome naaimachine voetjes op jouw Janome naaimachine passen. 

Als je naaimachine voetjes bestelt op Matson.nl heb je ze snel en veilig in huis. Je vindt op onze site alle naaimachine voetjes met een duidelijke en complete omschrijving. Ga je toch liever even kijken? Dan ben je van harte welkom in onze winkels.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.