Husqvarna voetjes

Producten 1-24 van 85

 1. Naaivoet B Husqvarna
  Naaivoet B Husqvarna
   € 12,00
 2. Bolletjesvoet Husqvarna
  Bolletjesvoet Husqvarna
   € 13,95
 3. Blindzoomvoet D Husqvarna
  Blindzoomvoet D Husqvarna
   € 14,95
 4. Zigzagvoet A Husqvarna
  Zigzagvoet A Husqvarna
   € 15,00
 5. Overlockvoet J Husqvarna
  Overlockvoet J Husqvarna
   € 16,60
 6. Bandvoet Husqvarna
  Bandvoet Husqvarna
   € 17,50
 7. Borduurvoet U Husqvarna
  Borduurvoet U Husqvarna
   € 17,95
 8. Passepoilvoet Husqvarna
  Passepoilvoet Husqvarna
   € 19,00
 9. Mini-Passepoilvoet Husqvarna
  Mini-Passepoilvoet Husqvarna
   € 19,00
per pagina

Naaimachine voetjes Husqvarna

Het van origine Zweedse merk Husqvarna maakt prachtige naaimachines. Soms gaat er helaas een onderdeeltje kapot, zoals het naaimachinevoetje. Dat is rot, want: het naaimachine voetje is namelijk één van de belangrijkste onderdelen van je naaimachine. Deze stabiliseert namelijk de stof waarop je probeert te naaien. Op onze website – en in onze fysieke winkels – hebben wij een groot aanbod aan naaimachine voetjes van het merk. Zo hoef je niet direct een nieuwe naaimachine aan te schaffen, maar kan je gewoon je oude opknappen of laten repareren.

Naaimachine voetjes Husqvarna bij Matson

Een naaimachine voetje is simpelweg onmisbaar: je kan meer met je machine. Wij hebben een ruim assortiment aan naaimachine voetjes. Ook het merk Husqvarna heeft tal van verschillende soorten naaimachine voetjes; eentje voor iedere naaitoepassing. Zo zijn er Husqvarna naaimachine voetjes voor het aanzetten van band, speciale ritsvoetjes, voetjes die bolletjes naaien en ga zo maar door. De Husqvarna naaimachine voetjes zijn ook van verschillende soorten materialen gemaakt. De naaivoetjes zijn bijvoorbeeld gemaakt van plexiglas, kunsthars en teflon. Husqvarna naaimachine voetjes hebben ook nog eens verschillende maten. Zo heb je smalle, grote of verende naaimachine voetjes.

Voor ieder wat wils

Het kan lastig kiezen zijn met al die verschillende soorten naaimachine voetjes: vooral bij Husqvarna, een merk met een gigantisch aanbod. Dus ben je op zoek naar iets specifieks? Met de zoekfunctie kan je heel eenvoudig jouw gedroomde Husqvarna voetje zoeken. Selecteer het gewenste merk naaimachine en je krijgt alle voetjes van dat merk overzichtelijk gepresenteerd. Zo kan je makkelijk orde in de chaos scheppen, ideaal!

Al jouw naaiproducten koop je bij Matson!

Bij Matson zijn wij gespecialiseerd in aller naaiproducten – dus ook naaimachine voetjes Husqvarna. Heb je vragen? Bel ons, of kom langs in één van onze fysiek winkels in Utrecht of Rotterdam. Hier geeft ons professionele personeel advies op maat. Ook vind je hier enkele tweedehands naaimachines: ze zijn uitvoerig gecontroleerd door onze medewerkers en beschikbaar voor een zacht prijsje.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.