Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Brother voetjes

Producten 1-24 van 54

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rimpelvoet Brother
  Rimpelvoet Brother
   € 13,95
 2. Voethouder Brother
  Voethouder Brother
   € 14,95
 3. Biasbandvoet Brother
  Biasbandvoet Brother
   € 15,95
Pagina
per pagina

Naaimachine voetjes Brother

Heb je een Brother naaimachine en is je voetje stuk? Dan heb je en probleem: het naaimachine voetje is namelijk één van de belangrijkste onderdelen van je naaimachine. Deze stabiliseert namelijk de stof waarop je probeert te naaien. Op onze website – en in onze fysieke winkels – hebben wij een groot aanbod aan naaimachine voetjes van het Japanse merk. Zo hoef je niet direct een nieuwe naaimachine aan te schaffen, maar kan je gewoon je oude netjes repareren.

Naaimachine voetjes Brother bij Matson

Met Brother naaimachinevoetjes vergroot je het creatieve vermogen van jouzelf en je naaimachine. Naaien wordt makkelijker en het proces kost minder energie. Kortom: naaimachine voetjes zijn heel handig. Onmisbaar voor iedereen die graag naait! Zo hebben we transparante, verstelbare en verwisselbare Brother naaimachine voetjes. Naast dat er verschillende soorten naaimachine voetjes zijn, zijn de naaimachine voetjes ook van verschillende materialen gemaakt. Er zijn Brother naaimachine voetjes die zijn gemaakt van: plexiglas, kunsthars en teflon. Het materiaal waaruit je kunt kiezen bestaat uit verschillende soorten groottes. Zo hebben we smalle, grote of verende Brother naaimachine voetjes.

Voor ieder wat wils

Voor iedere naaitoepassing is een Brother naaimachine voetje dat het werk gemakkelijker maakt en je naaiplezier vergroot. De verschillende Brother naaimachine voetjes passen op alle Brother naaimachines, dat is nog eens handig. Zo is er voor iedereen met een Brother naaimachine wel een geschikt naaimachine voetje te vinden. Maar heb je een industriële naaimachine, gebruik dan naaimachine voetjes die speciaal voor die machines geschikt zijn.

Al jouw naaiproducten koop je bij Matson!

Bij Matson zijn wij gespecialiseerd in alle naaiproducten – dus ook Brother naaimachine voetjes. Heb je vragen? Bel ons, of kom langs in één van onze fysiek winkels in Utrecht of Rotterdam. Hier geeft ons professionele personeel advies op maat. Ook vind je hier enkele tweedehands naaimachines: ze zijn uitvoerig gecontroleerd door onze medewerkers en beschikbaar voor een zacht prijsje.

© 2023 Matson.nl