Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Metallic naalden

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Metallic naalden

Ben je zoek naar metallic naalden? Dan zit je bij Matson méér dan goed. Bij Matson zijn we écht gespecialiseerd in het vak naaien an sich. Daarom bieden wij behalve naaimachines, lockmachines, borduurmachines en quiltmachines van de beste merken (zoals Brother, Janome, Pfaff, Bernina, Husqvarna en meer!) ook tal van onderdelen voor machines aan. Een essentieel onderdeel bij naaien is de naald. Daarom hebben wij ook legio verschillende naalden: deze corresponderen soms met dikten, soms met merken en soms met gebruiken – zoals metallic naalden. Heb je nu nét een metallic naald nodig? Kijk dan snel verder in onze webshop.

Wat zijn metallic naalden?

In ons assortiment vind je metallic naalden voor ieder gebruik. Een metallic naald is, zoals de naam allicht doet vermoeden, niet simpelweg een naald met metallic coating. Metallic naalden zijn juist uitermate geschikt om metaaldraad mee te naaien of te borduren. Denk hierbij aan gouddraad, zilverdraad, et cetera. De metallic naaimachine naalden hebben een bijzonder lang oog en de naalddikte is 2 mm. Wanneer je de naalddikte vergelijkt met een universele of een borduurnaald is dat vrij dik. Maar, gezien het type draad dat je ermee naait, is dit bijzonder logisch. Het is dan ook belangrijk om bij de juiste stof de juiste naald te kiezen. Dit geldt voor de metallic naalden, maar ook voor de andere naalden in ons assortiment. Wanneer je de verkeerde naald gebruikt bij de verkeerde stof, dan kan de stof beschadigen. Het is belangrijk om te kijken naar hoe dun de stof is en welke naald je hier het beste bij kan gebruiken.

Metallic naalden en meer bij Matson

Metallic naalden gaan niet voor eeuwig mee. De schacht kan vervormen doordat er bijvoorbeeld over een speld genaaid wordt. Dit wil je natuurlijk voorkomen door je naaimachine naald op tijd te vervangen. Koop bij elk nieuw project een nieuwe metallic naaimachine naald, hierdoor weet je zeker dat de naaimachine naald niet kapotgaat. Deze naalden en meer vind je in ons grote assortiment. Zie je door de bomen het bos niet meer? Dan kan je bellen voor advies. Daarnaast hebben we twee fysieke winkels, waar je kunt langskomen voor persoonlijk advies.

© 2023 Matson.nl