Metallic naalden

1 product

12 24 36

1 product

12 24 36

Metallic naaimachine naalden

Wij hebben een groot assortiment aan naaimachine naalden. Natuurlijk verkopen wij ook Metallic naaimachine naalden. De Metallic naaimachine naalden hebben een bijzonder lang oog. De naalddikte is wel 2 mm. Wanneer je de naalddikte vergelijkt met een universele of een borduur naald is dat best dik. De Metallic naaimachine naalden worden gebruikt bij bijzondere garens en effect garens, met name metalen of metallic garens.

Kies de juiste Metallic naaimachine naalden

Het is belangrijk om bij de juiste stof de juiste naald te kiezen. Dit geld voor de Metallic naaimachine naalden, maar ook voor de andere naaimachine naalden in ons assortiment. Wanneer je de verkeerde naald gebruikt bij de verkeerde stof, dan kan de stof beschadigen. Het is belangrijk om te kijken naar hoe dun de stof is en welke naald je hier het beste bij kan gebruiken.

Vervang je Metallic naaimachine naald op tijd

De Metallic naaimachine naalden gaan niet voor altijd mee. De schacht kan vervormen doordat er bijvoorbeeld over een speld genaaid wordt. Dit wil je natuurlijk voorkomen door je naaimachine naald op tijd te vervangen. Koop bij elk nieuw project een nieuwe Metallic naaimachine naald, hierdoor weet je zeker dat de naaimachine naald niet kapot gaat!

Online of in de winkel

Bij ons in de winkel kan je heel gemakkelijk online iets bestellen. Als je het lastig vind om een product te bestellen via de website, kun je altijd nog bij ons langskomen in de winkel.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.