Bel ons voor een Kerstaanbieding op een machine van jouw keuze!  010-4112224

Jersey/ballpoint naalden

1 product

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Jersey ballpoint naaimachine naalden

De jersey ballpoint naaimachine naalden zijn gemaakt voor het naaien van gebreide stoffen. Je kan hierbij denken aan de stoffen tricot en jersey. Tijdens het naaien met de jersey ballpoint naaimachine naalden worden de vezels van de gebreide stoffen niet beschadigd omdat de punt van de naald is afgerond. Het is belangrijk om de maat van de jersey naaimachine naald te kiezen op basis van de dikte van de garen.

Vervang de Jersey ballpoint naaimachine naalden op tijd

Jersey ballpoint naaimachine naalden gaan niet voor altijd mee. Het is daarom belangrijk dat je de naalden op tijd vervangt. De naalden kunnen anders bot worden en de schacht van de naald kan ook vervormen. Kijk goed naar de dikte van de Jersey ballpoint naaimachine naalden De maat van de Jersey ballpoint naaimachine naalden zijn te zien op het doosje. Het verschilt weer per stof welke naald dikte je nodig hebt. Een goede tip is om te kijken naar de dikte van de stof, want hoe dunner de stof hoe dunner de naald.

Online bestellen of neem een kijkje bij ons in de winkel!

Bij ons op de website kan je heel gemakkelijk een product bestellen. Doordat wij zoveel producten verkopen hebben wij het u makkelijker gemaakt met een zoekfunctie. Zo kun je kiezen uit machines, onderdelen/ accessoires, paspoppen, garel/ vlies, fournituren, merken, sale/ occasions en reparatie/ service. Elke categorie is weer onderverdeeld in een sub categorie zodat u nog makkelijker het product kunt vinden. Nu begrijpen wij dat het niet altijd gemakkelijk is om een product uit te zoeken via de website en daarom bent u altijd van harte welkom in onze winkel!

© 2023 Matson.nl