Pfaff lockmachines

3 producten

  1. Pfaff Lock Admire 1000
    Pfaff Lock Admire 1000
     € 499,00
  2. Pfaff Admire Air 5000
    Pfaff Admire Air 5000
     € 1.449,00
per pagina

Pfaff lockmachine

De Pfaff lockmachine staat bekend om het leveren van zijn superieure prestaties. Het merk Pfaff bestaat al ruim 150 jaar en ze krijgen het nog steeds voor elkaar om een uitstekende kwaliteit te leveren bij hun naaimachines.

Voordelen Pfaff lockmachine

De Pfaff lockmachine biedt verschillende voordelen. Zo kan de Pfaff lockmachine heel eenvoudig stof in één keer afwerken en afsnijden. Het merk Pfaff biedt lockmachines die een goede versterking bieden bij naaimachines. Door de speciale boven transport ontstaat er een goede doorvoer van allerlei soorten stoffen en verschillende lagen stoffen. Hierdoor worden dunne en rekbare stoffen beter afgewerkt worden, dan één van de beste naaimachines dit zouden kunnen. De voordelen nogmaals opgesomd:

• Met een lockmachine Pfaff kan je heel eenvoudig de stof snel en netjes er in één keer afwerken en afsnijden.

• De Pfaff lockmachine naait in 1 stap twee stukken stof aan elkaar, snijdt de stofrand en werkt de rand af zonder te rafelen.

• De lockmachine Pfaff kan je gebruiken als versterking naast de naaimachine

• Een lockmachine werkt dunne en rekbare materialen makkelijker en mooier af dan één van de beste naaimachines.

Nadeel lockmachine Pfaff

Het enige nadeel dat genoemd kan worden is dat je extra ruimte nodig hebt om de Pfaff lockmachine op te bergen. Voor de rest zijn er geen nadelen.

Online of in de winkel kopen?

Online bieden wij verschillende mogelijkheden om uw keuze te vergemakkelijken tijdens uw zoektocht naar een Pfaff lockmachine. Zo is er op de website een vergelijkingsbutton waarmee verschillende producten vergeleken kunnen worden. Bij de Pfaff lockmachine en andere lockmachines is een uitgebreide productomschrijving te vinden in de vorm van een pdf. Dit pdf bestand kan voor gratis en voor niets gedownload worden. Bij elk product zijn foto’s en video’s te vinden waarmee u het product duidelijker kunt zien. Ook kan aangegeven worden welke prijsklasse het beste voor je uitkomt en wat voor soort coverlock je wilt. De prijzen van de Pfaff lockmachines variëren van €375 tot €990 euro.  

Wanneer je voor 16:00 besteld is de Pfaff lockmachine de volgende dag al in huis. Voor een pakket van boven de €60 euro hoeft geen verzend kosten betaald te worden. Dit geld ook voor pakketten die door de brievenbus passen en boven de €20 euro zijn. Hiervoor hoeft ook geen verzendkosten betaald te worden. Wanneer je toch niet helemaal zeker bent over de aankoop kun je tot 14 dagen het product retourneren.

Je kan natuurlijk ook langskomen bij één van onze winkels. Hier kunnen wij je gericht advies geven over onze producten en u helpen om de beste keuze te maken.

Andere producten van het merk Pfaff

Het merk Pfaff heeft ook nog andere producten in zijn assortiment. Pfaff verkoopt ook naaimachines en naai-borduurmachines  .

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.