Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Lewenstein lockmachines

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Lewenstein Multilock 700DE
    Lewenstein Multilock 700DE
     € 399,00 € 299,00
  2. Lewenstein Coverlock 900cs
    Lewenstein Coverlock 900cs
     € 469,00 € 399,00
per pagina

De historische Lewenstein Lockmachine

De Lewenstein lockmachine is één van de oudste merken die wij in ons assortiment hebben. De lockmachine Lewenstein staat bekent om zijn gebruiksvriendelijkheid en om zijn goede prijs en kwaliteitsverhouding. Wees gerust, ondanks dat het merk Lewenstein al zo lang bestaat gaat het mee met de tijd. De Lewenstein lockmachine maakt gebruik van de nieuwste technieken. Tevens durven wij met zekerheid te zeggen dat de lockmachine Lewenstein duurzaam is.

Ben je van plan om een lockmachine Lewenstein te kopen?

Matson heeft een groot assortiment aan lockmachines. Door de jaren heen hebben we een enorme expertise opgebouwd over lockmachines. Wij willen u dan ook graag adviseren over de Lewenstein lockmachines, Dus als u een lockmachine lewenstein wilt kopen, zou ik zeker even verder lezen!

Een Lewenstein lockmachine kiezen

Wil je graag lockmachines met elkaar vergelijken, dan kan je op de vergelijk button klikken. Hiermee kan je een gegronde keuze maken over welke lockmachine je wilt kopen. Bij elke Lewenstein lockmachine zijn 25 kenmerken op een rij gezet. Bij iedere lockmachine Lewenstein staat een uitgebreide productomschrijving en er zijn pdf bestanden te vinden waar de productomschrijving ook instaat. Hierdoor kan je je goed inlezen over de Lewenstein lockmachine. Tevens kan er ingezoomd worden op de foto’s waardoor je een nog beter beeld krijgt van de lockmachine Lewenstein.

Hoe werkt de Lewenstein lockmachine

Een lockmachine gebruik je naast de naaimachine. De Lewenstein lockmachine kan je gebruiken voor duurzame naden, professionele zomen en decoratieve effecten. Ook kan er gewerkt worden met verschillende steken. Hiervoor gebruik je meestal 3 of 4 draden ( sommige machines 2 of 5).

Voordelen van de lockmachine Lewenstein

• Met een Lewenstein lockmachine werk je je stof sneller en mooier af dan met een gewone naaimachine.

• Steken en naden kunnen decoratief zijn bij de lockmachine Lewenstein

• Een Lewenstein lockmachine naait in één stap twee stukken stof aan elkaar, snijdt de stofrand af en werkt de rand af.

© 2023 Matson.nl