Juki lockmachines

8 producten

 1. Juki MO-644D
  Juki MO-644D
   € 599,00
 2. Juki MO-654 DE
  Juki MO-654 DE
  Rating:
  100%
   € 699,00
 3. Juki MO 204D Kirei
  Juki MO 204D Kirei
   € 829,00
 4. Juki MO 214D Kirei
  Juki MO 214D Kirei
  Rating:
  100%
   € 899,00
 5. Juki MO-734 DE
  Juki MO-734 DE
   € 1.049,00
 6. Juki MO-1000
  Juki MO-1000
   € 1.379,00
 7. Juki MO- 2000 QVP
  Juki MO- 2000 QVP
   € 1.529,00
 8. Juki MO 2500 Sumato
  Juki MO 2500 Sumato
   € 1.899,00
per pagina

Ben je van plan een Juki lockmachine te kopen?

We hebben door onze jarenlange ervaring met vele lockmachines van alle merken grote expertise over lockmachines opgebouwd. Die ervaring delen we graag met je. Wil je een Juki lockmachine kopen of meer weten over een Juki lockmachine, dan ben je bij Matson op het goede adres.

 

Juki lockmachine voor hoge kwaliteit

Juki is de grootste producent van industriële naai- en lockmachines ter wereld. Bij veel confectie producenten en naaiateliers staan Juki lockmachines. Ongeveer 40% van alle kledingstukken wereldwijd wordt vervaardigd op een Juki machine!

Kledingmerken en designers stellen hoge eisen aan hun kledingstukken. Ze passen de nieuwste ontwikkelingen toe, zoals pailletten, kralen en fijn borduurwerk.Een aantal van deze industriële technieken worden ook gebruikt in de Juki lockmachines. Juki lockmachines staat voor een sterke en een hoge kwaliteit. Om die reden is Matson officieel dealer van Juki lockmachines en hebben we ruime keuze. Jouw Juki lockmachine staat er zeker bij!

 

Kies eenvoudig je Juki lockmachine

Maak heel eenvoudig je keuze uit ons grote assortiment overlockmachines. Hoe doe je dat? Je selecteert eerst alle Juki lockmachines. Bij iedere Juki lockmachine staat een VERGELIJKEN button. Hiermee zet je heel makkelijk de Juki lockmachines van jouw keuze naast elkaar. Van die Juki lockmachines zie je nu alle kenmerken die we voor je op een rij hebben gezet overzichtelijk gepresenteerd op je scherm.

Maar dat is nog niet alles. Bij iedere Juki lockmachine staat nog meer informatie in de uitgebreide productomschrijving en pdf bestanden. Zoom in op de grote foto's, zodat je alle details van de lockmachine goed kunt zien. Ook door de filmpjes krijg je een duidelijk beeld van de Juki lockmachines. Al deze informatie staat overzichtelijk bij elkaar. Zo kies je eenvoudig de Juki lockmachine die bij je past.

 

Voordelen en nadelen van een Juki lockmachine

+ Een Juki lockmachines kan afwerken en afsnijden in één keer. Je werkt je stof veel sneller en mooier af met een Juki lockmachine dan met een gewone naaimachine.

+ Een Juki lockmachine werkt dunne en rekbare materialen makkelijker en mooier af dan de beste naaimachine. De steken van een lockmachine rekken beter mee met de stof. Zelfs lastige stoffen als zijde, voering of voile verwerk je met gemak.

+ Een Juki lockmachine naait in één stap twee stukken stof aan elkaar, snijdt de stofrand af en werkt de rand af, zonder rafels.

+ De steken en naden van een Juki lockmachines kunnen nog decoratief zijn ook.

- Kunnen we ook een minpunt verzinnen over een Juki lockmachine? Misschien dat je een extra apparaat in huis haalt dat je ergens moet opbergen. Verder heb je alleen maar plezier van een Juki lockmachine.

 

Tips voor het kopen van een Juki lockmachine

Bij het kopen van de verschillende Juki lockmachines zijn er een aantal punten waar iedereen op let. We zetten die punten voor je onder elkaar.

Is de Juki lockmachine geschikt voor intensief gebruik?

Niet iedere Juki lockmachines zijn geschikt voor intensief gebruik. Als dit het geval is hebben we het expliciet voor je aangegeven bij die betreffende lockmachine. 

Zijn de Juki lockmachines eenvoudig in te rijgen?

Bij de Juki lockmachines span je de naalddraden en de grijperdraden in. Voor een vierdraads lockmachine moet je  twee naaldraden inrijgen voor de twee naalden en twee grijperdraden voor de twee grijpers. Voor het inrijgen zijn verschillende systemen bij de Luki lockmachines. 

De naalddraden inrijgen bij de Juki lockmachines

Het inrijgen van de naalddraden kun je vergelijken met inrijgen van je naaimachine. Sommige Juki lockmachines hebben een ingebouwde draadinsteker. De meeste lockmachines van Juki rijg je zelf in met hulp van een 4 kleuren inrijggeleider. Je volgt dan kleurcodes om de naalddraden in te rijgen. Het topmodel van Juki rijgt automatisch in met één druk op de knop. 

De grijperdraden inrijgen bij de Juki lockmachines

Sommige lockmachines van Juki hebben voor het inrijgen van de grijperdraden een inspanhulp voor de onderste grijper. Helemaal makkelijk is het wanneer de Juki lockmachine de grijpers automatisch en razendsnel in rijgt met een druk op de knop. 

Heeft de Juki lockmachine handige functies?

• Met een Juki lockmachine naai je als de beste. Diverse functies kunnen je een handje helpen met je naaiwerk. We noemen er een aantal voor je op.

• Je kunt je stof makkelijk wegnemen wanneer de lockmachine automatisch de spanning op de draad ontkoppelt, zodra je de voet omhoog zet bij de Juki lockmachines.

• Je werkt servetten, tafellakens en ruches snel en gemakkelijk af met een rolzoom. Met de Juki lockmachines is rolzomen eenvoudig. Bij sommige andere lockmachines moet je hiervoor eerst een voetje of naaldplaat te vervangen.

• Je kunt bij een Juki lockmachine de naaivoetdruk instellen. Zo kun je ook de gladdere en lichtere stoffen goed verwerken.

• De Juki lockmachines zijn handzaam: eenvoudig mee te nemen en op te bergen.

• De Juki lockmachines hebben ionstelbare steeklengte en snijbreedte.

• Het differentieel transport is op sommige Juki lockmachines instelbaar, zodat je stof niet gaat lubberen. Je kunt deze functie ook gebruiken voor automatisch rimpelen met de lockmachine.

• Schakel je het bovenmes uit, dan kun je werken zonder stof af te snijden. Ook deze functie vind je op de Juki lockmachines.

 

Steken op een Juki lockmachine

Een lockmachine gebruik je naast je naaimachine. Je gebruikt een lockmachine van Juki voor professionele zomen, duurzame naden en decoratieve effecten. Je naait met verschillende steken. Meestal gebruik je hiervoor drie of vier draden. De lockmachine gebruikt hierbij één of twee naalden en twee grijpers.

• Met een Juki lockmachine kun je driedraads (met één naald) afwerken. Deze driedraads overlocksteek gebruik je om lagen stof aan elkaar te maken met een naad. De steek is rekbaar, dus ideaal voor gebreide stoffen (tricot) en fijne geweven stoffen. Ook is de steek is geschikt om een stof mee af te werken. 

• Gebruik je Juki lockmachine om vierdraads (met twee naalden) af te werken en te stikken. Met de vierdraads overlocksteek naai je lagen stof aan elkaar en werk je gelijktijdig af. De stof gaat niet rafelen. Je gebruikt deze steek vooral bij elastische stoffen. 

• Rolzomen is eenvoudig op een Juki lockmachine. Met een rolzoom kun je dunne, gladde stof af werken. Een rolzoom is een snelle en gemakkelijke afwerking van ruches, servetten en tafellakens. 

• Op sommige lockmachines van Juki kun je tweedraads (met één naald) afwerken. Deze steek wordt niet veel gebruikt. Gebruik deze steek alleen om stof mee af te werken. Maak met deze steek geen stoffen aan elkaar, want daar is de steek niet sterk genoeg voor. 

• Ook kun je met sommige Juki lockmachines de flatlock oftewel platte naad naaien.

 

Diverse merken lockmachines

In ons assortiment kom je naast lockmachines van Juki ook lockmachines tegen van de merken Babylock, Brother, Janome, Lewenstein, Husqvarna, Pfaff en Toyota. Mocht je jouw lockmachine niet vinden in het lockmachine assortiment van Juki, kijk dan gerust bij een van deze andere merken.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.