Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Janome lockmachines

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Janome 8002DE
    Janome 8002DE
     € 485,00
  2. Janome My Lock 644D
    Janome My Lock 644D
     € 599,00 € 499,00
per pagina

Janome Lockmachine

Matson heeft een breed assortiment aan lockmachines en natuurlijk verkopen wij ook lockmachines van het merk Janome.

Janome is de grootste naai producent op het gebied van huishoudnaaimachines. Het merk staat bekend om zijn kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid. Hierdoor zijn de machines ook in 100 landen verkrijgbaar.

Janome Lockmachine kopen

Bij iedere Lockmachine staat een vergelijkingsbutton waarmee je verschillende lockmachines kan vergelijken. Voor meer informatie over een bepaalde lockmachine kan je een pdf bestand downloaden waar de productomschrijving op staat. Naast een product omschrijving zijn er ook foto’s en video’s te vinden waardoor de lockmachine beter te zien is. Zo kan een overwogen keuze genomen worden en de geschikte lockmachine uitgekozen worden.

De voordelen van de Janome lockmachine is dat je in 1 stap twee stukken stof aan elkaar kan naaien. Vooral bij rekbare en dunne materialen wordt de stof mooier afgewerkt. Dit komt omdat de steken beter mee rekken met de stof.  Hierdoor worden de randen afgewerkt zonder dat ze gaan rafelen.

Online of offline kopen?

De lockmachine kan online besteld worden of je kan langskomen bij ons in de winkel. Wanneer je een lockmachine voor 16:00 besteld op de website, wordt die de volgende dag al bij je thuis afgeleverd. Voor een pakket van boven de €60 euro wordt geen verzendkosten in rekening gebracht. Als je het nog niet helemaal zeker weet heb je altijd nog tot 14 dagen bedenktijd. Op onze website kan je heel gemakkelijk zien welke lockmachines er zijn. Door de opties die u kunt aanvinken proberen wij u te helpen met uw keuze. Via ons keuzemenu kunt u bepalen hoe duur de lockmachine moet zijn, of je een lock of coverlock combinatie wilt en van welk merk de lockmachine moet zijn.

Natuurlijk ben je altijd welkom bij ons in de winkel. Hier kunnen wij gericht informatie geven over lockmachines en andere producten in onze winkel. Wij proberen je zo goed mogelijk te helpen om een keuze te maken.

De voordelen van een lockmachine Janome

De Janome lockmachine zorgt ervoor dat je in 1 stap twee stukken stof aan elkaar naait. Tevens zorgt de lockmachine Janome ervoor dat de rand afgewerkt wordt zonder te rafelen.

De Janome lockmachine zorgt ervoor dat dunne en rekbare materialen makkelijker en mooier afgewerkt worden. Dit komt doordat de steken van de lockmachine Janome beter mee rekken met de stof.

De nadelen van de Janome lockmachine

Het enige nadeel aan de lockmachine Janome is dat je naast de naaimachine een extra apparaat aanschaft. Hierdoor heb je extra ruimte nodig om de Janome lockmachine op te bergen. Dit is het enige nadeel, voor de rest werkt de lockmachine top.

Diverse merken die de lockmachine Janome verkopen

Naast de Janome lockmachine hebben wij natuurlijk ook andere merken in ons assortiment die lockmachines verkopen. De merken die ook lockmachines verkopen zijn: Babylock lockmachines, Brother, Husqvarna, Janome, Juki, Lewenstein en Pfaff.

Op onze website kan je heel gemakkelijk zien welke lockmachines er zijn. Door de opties die u kunt aanvinken proberen wij u te helpen met uw keuze. Via ons keuze menu kunt u bepalen hoe duur de lockmachine moet zijn, of je een lock of coverlock combinatie wilt en van welk merk de lockmachine moet zijn. Via het keuze menu proberen wij uw keuze te vergemakkelijken, maar u kunt natuurlijk ook altijd bij ons langs komen in de winkel.

© 2023 Matson.nl