Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

coverlock machines

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Lewenstein Coverlock 900cs
  Lewenstein Coverlock 900cs
   € 469,00 € 399,00
 2. Brother Coverlock 3550CV
  Brother Coverlock 3550CV
   € 799,00 € 699,00
 3. Babylock coverlock BLCS-2
  Babylock coverlock BLCS-2
  Rating:
  100%
   € 1.199,00
 4. Babylock Euphoria
  Babylock Euphoria
   € 2.198,00
per pagina

Een coverlock machine voor de coversteek of deksteek

Een coverlock machine heb je extra, naast je naaimachine. Een coverlockmachine kan ook niet hetzelfde als een gewone (over)lockmachine. Je maakt met een coverlock machine de coversteek of deksteek. Deze steek wordt heel veel gebruikt in de professionele textiel industrie. Kijk maar aan de randen van een T-shirt. Je vind deze coversteek of deksteek alleen op coverlock machines en op combinatie lock-coverlock machines. Met een coverlock machine kun je alleen verschillende coverlock steken naaien. Een coverlockmachine snijdt de stof niet af, zoals een gewone lockmachine. Je kunt hierdoor ver van de rand af stikken.

 

Bij Matson vind je diverse coverlock machines van de beste merken. We leveren alle coverlock machines uit voorraad, dus je hebt je coverlock machine snel in huis. Zo heb je er extra snel plezier van.

 

Inrijgen van de coverlockmachine

Bij een coverlock machine span je de naalddraden en een grijperdraad in. Je moet 2 of 3 naaldraden inrijgen (voor 2 of 3 rechte stiksels naast elkaar) en 1 grijperdraad. De grijper kun je bij een coverlock machine makkelijk bereiken.

 

Allerlei handige functies op je coverlock machine

Al onze coverlock machines naaien als de beste. Daarnaast hebben ze vaak allerlei (automatische) functies die ervoor zorgen dat je gemakkelijker naait.

 • Soms ontkoppelt de coverlock machine automatisch de spanning op de draad, als je de voet omhoog zet. Zo kun je de stof gemakkelijk wegnemen.

 • Bij sommige coverlock machines kun je persvoetdruk instellen. Zo kun je ook de gladdere en lichtere stoffen goed verwerken.

 • De steeklengte en breedte kunnen instelbaar zijn.

 • Soms heeft een coverlock machine instelbaar differentieel transport. Hiermee voorkom je dat de stof gaat lubberen. Deze functie kun je ook gebruiken voor automatisch rimpelen.

 • Voor naaien van broekspijpen, mouwen en andere kleine projecten is een vrije arm erg handig.

 

Diverse merken coverlock machines bij Matson

We hebben meerdere merken coverlock machines in ons assortiment. Zo heb je de keuze.

Brother coverlock machine

Van dit innovatieve merk hebben we een technisch zeer moderne coverlock machine voor je in ons assortiment.

Janome coverlock machine

Janome staat bekend om de standaard hoge kwaliteitsnormen en betrouwbaarheid. Met een Janome Coverlock uit het Matson assortiment haal je een prettige machine in huis.

Babylock Coverlock machine

Het Japanse Babylock maakt krachtige, stevige en snelle lockmachines die zijn afgeleid van de industriële lockmachines. Ze zijn razend populair en dat is niet voor niks! Natuurlijk vind je bij ons ook een coverlock machine van Babylock.

 

Toch liever een lockmachine dan een coverlock machine?

Werk je liever af met een gewone lockmachine (ook wel overlock machine genoemd)? Ook die vind je in het Matson assortiment. We hebben diverse modellen en merken voor je op voorraad. Heel voordelig en snel in huis.

© 2023 Matson.nl