Bel ons voor een Black Friday aktie op een machine van jouw keuze!  010-4112224

Kinder naaimachines

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Brother Little Angel KD 144s
    Brother Little Angel KD 144s
     € 149,00 € 134,00
per pagina

Wil je een kindernaaimachine kopen?

Een kindernaaimachine kopen, dat doe je bij Matson! Met onze jarenlange ervaring weten wij precies welke naaimachines geschikt zijn voor kinderen en welke niet. Natuurlijk hebben wij ook speciale kindernaaimachines in onze winkels en online. Bekijk hier ons volledige assortiment van machines .

Heb je ook zo veel ideeën?

Zit je hoofd vol met ideeën en ben jij ook zo benieuwd wat je allemaal kunt maken op een kindernaaimachine? We denken even met je mee. Je maakt de leukste kleertjes voor je lievelingspop of een garderobe voor je barbies. Misschien denk je aan een mooi kussen om je kamer mooi te maken. Wie weet ontwerp je graag je eigen kleding, als een echte designer.

Jouw eigen kindernaaimachine

Misschien wil je moeder of je oma niet dat je zomaar aan haar naaimachine komt zonder dat ze erbij is. Vindt ze het stiekem een beetje eng als je alleen achter de naaimachine zit. Dat snappen wij wel. En de naaimachine fabrikanten snappen dat gelukkig ook heel goed. Daarom hebben ze een speciale kindernaaimachine gemaakt. Dat zijn echte naaimachines, die veilig zijn voor je vingers. Daarmee kun je hardstikke mooie dingen naaien. Voor de oudere meiden hebben we fijne gemakkelijke naaimachines. Je maakt de mooiste creaties op jouw eigen naaimachine!

Veilige kindernaaimachine voor jonge kinderen

Volwassenen willen voor hun jonge (klein)kind graag een veilige naaimachine. Voor jonge kinderen hebben we daarom een fijne kinder naaimachine. Hij naait niet te snel. En hij is lekker licht en klein. Zo kun je veilig leren naaien.

Kindernaaimachine met vingerbescherming

Misschien is een kindernaaimachine met vingerbescherming iets voor jou. Je vingers kunnen niet bij de naald. Zo zijn je vingers echt veilig. Met deze kindernaaimachine kun je heel makkelijk naaien en hij is niet zwaar. Je tilt hem zo op. Het is een echte naaimachine. Je kan kiezen uit verschillende steken. Hij ziet er ook nog eens heel leuk uit.

Kindernaaimachine voor oudere kinderen

Heb je al een beetje ervaring met de kindernaaimachine? Dan hebben we verschillende naaimachines waarmee je heel makkelijk kunt naaien. Deze naaimachines hebben geen vingerbescherming. Ze zijn dus echt niet geschikt voor jonge kinderen!

Grote mensen opgelet!

Een kindernaaimachine is voor jonge creatievelingen een mooie creatieve start. Jonge ontwerpers kunnen zo hun eigen creaties maken. Je zult versteld staan van de creatieve ideëen en het naaiplezier. Iedere kindernaaimachine in ons assortiment is een echte naaimachine, dus geen speelgoed. En krijgt je zelf jeukende vingers van al dat genaai? Neem dan eens een kijkje in ons grotemensenassortiment. Bekijk ons YouTube kanaal voor meer tips.

© 2023 Matson.nl