Bernina L850

Op voorraad
 € 2.995,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
  • Actuele voorraad
  • Echte winkels voor advies en service
  • Betaal vooraf, achteraf of in 3x
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Vragen? Bel 010-4112224
  • Klantbeoordeling 9.4/10

Beschrijving

Nu gratis trolley twv € 299,-

 

De one-step Bernina luchtinrijger

De Bernina One-step luchtinrijger maakt het inrijgen tot het leukste klusje van de wereld omdat het zo ongelooflijk gemakkelijk is. Het grote voordeel: bij het inrijgen van de twee grijperdraden blijven beide handen vrij om de draden te geleiden. De draden worden namelijk door de machine bewogen via een eenvoudige druk op het pedaal. De Bernina L850 zet de grijper automatisch in de juiste stand je hoeft niet aan het handwiel te draaien en niet naar de juiste positie te zoeken : druk simpelweg op het pedaal en het inrijgen gaat verder vanzelf.

 

Totale steekcontrole

De Bernina L850 is perfect voor het verwerken van een grote variëteit aan stoffen en garens in allerlei combinaties. De machine snijdt en werkt alles in één enkele stap af. De Bernina L850 biedt diverse instellingen voor totale steekcontrole - allemaal afzonderlijk instelbaar. Met behulp van de Micro Thread Controle ( mtc )- knop kan de hoeveelheid slingerdraad, die de stofrand ontwikkel nauwkeurig worden aangepast.

 

Extreem snel, nauwkeurig en stil

De Bernina L850 heeft een maximale naaisnelheid van 1500 steken per minuut.Met behulp van het pedaal stuur je de motor heel exact- voor een robuuste, constante steekkracht en precisie bij elke naaisnelheid. Zo kan je niet alleen snel naaien , maar ook langzaam steek-voor-steek naaien, waardoor het naaien van zowel exacte, rechte lijnen als rondingen een eitje is.

 

Comfortabel naaien

Het Bernina Free-Hand-System ( FHS) heeft een handige kniehevel om de naaivoet mee omlaag en omhoog te zetten. Daardoor blijven beide handen vrij voor het verplaatsen van de stof- een groot voordeel, bijvoorbeeld bij het naaien van hoeken. Verder draait de naaivoet gemakkelijk naar buiten voor een gemakkelijke toeang tot de naalden.

 

Grote naairuimte

Rechts van de naald heb je 143mm ruimte. Je geleidt de stof gemakkelijk en de toegang tot de naaivoetlift en de naalden is comfortabel en eenvoudig. Naai de gesloten delen, zoals mouwen of mancheten met gemak, door deze simpelweg over de handige vrije arm te schuiven. Bovendien breidt de grote aanschuiftafel het werkoppervlak nog een extrz uit, wat het naaien van grote projecten vereenvoudigt. De heldere ledverlichting zorgt voor een optimaal zicht op het naaiwerk, zowel overdag en 's nachts.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties van Bernina L850

Merk
Bernina
Lock of coverlock
We onderscheiden 3 soorten lockmachines: 1. Lock: voor een professionele afwerking die je in de confectie ook ziet. Duurzame naden, afgewerkte randen, professionele zomen en decoratieve effecten. Een lock naait veel sneller dan een naaimachine. Je naait in één stap twee stukken stof aan elkaar, snijdt de stofrand af en werkt de rand af, zonder rafelen. 2. Coverlock: snijdt de stof niet af. Je kunt hierdoor verder van de kant stikken. Je vindt deze steek vaak aan de onderzijde van T-shirts. 3. Lock-/coverlock combinatie: kan zowel locken als coverlocken, maar deze machines zijn een stuk ingewikkelder te bedienen dan de pure lock- of coverlockmachines.
Lock
Gewicht
Handig om te weten als je de naaimachine veel moet optillen om op te bergen, of als je de machine regelmatig ergens mee naartoe neemt.
12,3 kg
Garantie
Hoelang is de standaard garantieduur na aankoop van de machine?
2 jaar
Aanvullende garantie
Sommige fabrikanten leveren de onderdelen ook na de standaard garantieduur nog kosteloos, mocht je machine aan reparatie toe zijn. Dan betaal je alleen de loonkosten van de vakman die je machine repareert.
Geen
Instelbare steeklengte
Kun je de steeklengte instellen?
Instelbare snijbreedte
Is de snijbreedte instelbaar?
Differentieel transport instelbaar
De tandjes die ervoor zorgen dat stof door de lockmachine wordt vervoerd, noem je het transport. Met differentieel transport is dit transport in tweeën verdeeld, zodat je het voorste gedeelte sneller of juist langzamer kunt laten lopen dan het achterste gedeelte. Hiermee kun je ruches maken of juist voorkomen dat de stof gaat lubberen.
Naaivoetdruk regelbaar
Met de regelbare naaivoetdruk kun je altijd de juiste druk op de stof instellen. Handig wanneer je gebruik maakt van diverse materialen. Verhoog de naaivoetdruk bij gebruik van stevig materiaal zodat de stof beter wordt getransporteerd. Verlaag de naaivoetdruk bij elastische materialen om te voorkomen dat de stof uitrekt tijdens het naaien.
Ingebouwde draadinsteker
Je haakt de draad eenvoudig in de draadinsteker en de machine steekt de draad door de naald. Geen gepriegel meer!
Automatisch inrijgen grijpers
Inrijgen van de grijpers is een precies werkje. Sommige machines blazen met een luchtpompje de draad volautomatisch door de grijpers heen. Handig!
Inrijghulp voor grijper
Op de grijper zit een hulpje om de draad makkelijker in te rijgen.
Ontkoppelen van de spanning
Je kunt de spanning eenvoudig van de draden halen, zodat je de stof weg kunt trekken zonder extra handelingen te verrichten.
Uitschakelbaar bovenmes
Je kunt het bovenmes uitschakelen, zodat je langs de rand kunt werken zonder de stof af te snijden.
Vrije arm
Je kunt de aanschuiftafel/accessoiresbakje van de machine verwijderen, zodat een smaller naaioppervlak ontstaat. Hier schuif je dan de broekspijp of mouw overheen. Zo voorkom je dat je per ongeluk de broekspijp of mouw dichtnaait. Ook handig voor de kleinere projecten, zoals babykleertjes.
Verlichting
Goede verlichting is belangrijk om te kunnen zien waar je mee bezig bent. De nieuwste modellen voeren led-verlichting: energiezuinig en je hebt scherp, schaduwvrij zicht op je werk. Extra handig als je werkt met donkere stof. De meeste machines verlichten je werkstuk alleen bij de naald. Sommige machines verlichten met meerdere lampjes een groter werkgebied rechts van de naald.
Led
Bedieningsdisplay
Er zijn machines met een display om je steekkeuze, -lengte, -breedte en dergelijke op te tonen.
Geen
2-draads overlock
Door het afdekken van de ondergrijper kun je een locksteek maken met 2 draden. Je gebruikt deze eenvoudige steek voor het afwerken van dunne stoffen en als siersteek.
3-draads overlock
Een 3-draads locksteek wordt genaaid met één naald. Je gebruikt deze steek voor het afwerken van randen, meestal op enkele stof.
4-draads overlock
Een 4-draads locksteek wordt genaaid met 2 naalden. Een extra steek in het midden verstevigt het stiksel. Je gebruikt deze steek voor het aan elkaar naaien van meerdere stoflagen, zoals halsranden, zijnaden en mouwen. De steek rekt mee met de stof.
5-draads overlock
Een 5-draads locksteek bestaat uit een 3-draads locksteek en een kettingsteek. De kettingsteek geeft extra sterkte aan de naad. Deze steek wordt niet vaak meer toegepast.
Ingebouwde rolzoom
Het is mogelijk om direct om te schakelen naar een rolzoom. Je hoeft geen voetje of naaldplaat te vervangen.
Platte naad/flatlock
Decoratieve randafwerking die je naait met 2 draden.
Afvalbakje
Sommige machines hebben een ingebouwd of bijgeleverd afvalbakje of -zakje om je stofresten in op te vangen.
Bescherming
Heeft de machine een harde beschermkap, koffer of stofhoes om in op te bergen of mee te nemen?
Stofhoes

Videos

Downloads

Beschikbare downloads
pdf
(Grootte: 1.9 MB)

Voordeelbundels

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bernina L850
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.