Maandag 2e paasdag gesloten, bestellingen worden dinsdag 2 april verstuurd. 

Pfaff

Producten 1-24 van 153

Van hoog naar laag sorteren
  1. Ondermes Pfaff 756
    Ondermes Pfaff 756
     € 12,00
per pagina

Pfaff naaimachines en meer

Bent u op zoek naar een betrouwbaar merk voor al uw naaiproducten? En houdt u van Duitse degelijkheid? Dan is het van origine Duitse merk Pfaff een formidabele keuze. Het merk werd opgericht in Kaiserslautern in 1866 door Georg Michael Pfaff. Gedurende de twintigste eeuw groeide het bedrijf exponentieel, totdat het in 1999 werd overgekocht door Husqvarna-Viking. In 2008 werd VSM Group overgekocht door Kohlberg & Company – het moederbedrijf van ook Singer. Maar: Pfaff is zijn roots niet vergeten. Machines van Pfaff staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en zijn verkrijgbaar in verscheidene prijsklassen. Daarnaast vindt u ook overige Pfaff naaiaccessoires in ons assortiment, zoals draadinstekers of spoelhuisdeksels.

Naaimachines en meer van Pfaff

De machines van Brother in ons assortiment verschillen enorm in prijs; zo is er voor ieder wat wils! Op zoek naar een Pfaff naaimachine? Voor beginners biedt Pfaff de Pfaff Smarter 140S, terwijl de échte professionals zich kunnen uitleven op de Pfaff Creative Icon – deze heeft zelfs een Wifi-verbinding! Niet op zoek naar een Pfaff naaimachine? Kijk dan snel verder, en kies een Pfaff lockmachine, een Pfaff borduurmachine of Pfaff lockmachine.

Naaiaccessoires van Pfaff

Behalve een scala aan Pfaff naaimachines, Pfaff borduurmachines en meer hebben we ook eenvoudige naaiaccessoires van het Japanse merk. Denk dan aan ritsvoetjes, Pfaff spoeltjes, draadinstekers en nog veel meer. Omdat Pfaff zich niet uitsluitend op beginners richt, vindt u in ons assortiment tal van accessoires – ook voor gevorderden.

Naaimachines bij Matson

Bij Matson vind je alles wat met naaien te maken heeft. Van een Pfaff naaimachine tweedehands tot quiltmachines en van fournituren tot paspoppen. In ons ruime online assortiment is dit allemaal te vinden. Wil je liever naar een fysieke winkel voor naaispullen? Dat kan! Wij hebben namelijk twee filialen, eentje in Utrecht en eentje in Rotterdam. Ons kundige personeel staat hier klaar voor al jouw vragen. Liever online advies? Bel dan 31104112224.

© 2023 Matson.nl