Stretch naalden

5 producten

per pagina

Stretch naaimachine naalden

Stretch naaimachine naalden worden gebruikt voor elastische materialen. Denk hierbij aan zeer elastisch breigoed zoals fijne jersey. De stretch naaimachine naalden hebben een bijzonder gebied rond de ogen, uitholling en een medium kogelpunt. Dit voorkomt het overslaan van steken bij zeer elastische materialen.

Verschillende soorten en maten

Matson heeft vele verschillende soorten naaimachine naalden, zo hebben we ook de stretch naaimachine naalden. Deze naalden zijn voor alle machines te gebruiken zoals de naaimachine, naai-borduurmachine, borduurmachine en de llockmachine, Voor de coverlock en punchmachine hebben we speciale naalden in ons assortiment.

Kies de juiste stretch naaimachine naalden

Het is belangrijk om de juiste naalden bij de geschikte stof te zoeken. De naald mag de garen niet beschadigen tijdens het naaien en moet gemakkelijk door de stof gaan zonder dat er vezels beschadigd worden. Kijk per naaibeurt goed na of er de juiste stof bij de geschikte naald gebruikt wordt.

Vervang de stretch naaimachine naalden op tijd

Naaimachine naalden moeten om de zoveel tijd vervangen worden. Door het intensieve gebruik kan de punt van de naald bot worden en de schacht kan vervormen doordat je over de speld naait. Het is bijvoorbeeld handig om de naaimachine naald te vervangen per project. Naast de stretch naaimachine naalden hebben wij ook de volgende naaimachine naalden in ons assortiment, zoals Singer, Organ en Schmetz.

Welke maten zijn er?

De maten van alle naaimachine naalden zijn te zien op het doosje. Deze maten zijn verschillend, zo hebben we in ons assortiment de groottes vanaf 60/80 tot en met 120/20. De regel is eigenlijk, hoe fijner de stof des te dunner de naald.

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.