Pfaff Creative Ambition 640 met gratis bonusset

Op voorraad
 € 1.549,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
  • Actuele voorraad
  • Echte winkels voor advies en service
  • Betaal vooraf, achteraf of in 3x
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Vragen? Bel 010-4112224
  • Klantbeoordeling 9.4/10

Beschrijving

Nu tijdelijk met gratis bonusset ( 5 Extra naaivoetjes ).

 

Met Ingebouwd Dubbelstof Transport, wat is dat?

Deze Pfaff naai-/borduurmachine heeft het IDT systeem ( Ingebouwd Dubbelstof Transport), dat zorgt voor een gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan. Maar ook zwaardere stoffen zijn geen probleem.

 

Steken

De Pfaff Creative Ambition 640 heeft 150 naaisteken, 7 volautomatische éénfase knoopsgaten en 2 ingebouwde naailettertypes. Combineer tot 60 steken en/of letters in het reeksgeheugen - naai steeds opnieuw in één stap. Druk eenvoudig op de toets opslaan om je reeks op te slaan. De instellingen van ingebouwde steken verander je eenvoudig naar eigen wens, voor persoonlijke steekinstellingen. Je kunt steken of borduurmotieven horizontaal en/of vertikaal spiegelen voor nog meer creatieve mogelijkheden. De steeklengte kun je instellen tot 5 mm en de steekbreedte tot 7 mm.

 

Naaifuncties

Met volledig automatische draadspanning, voor regelmatige steken. De machine hecht automatisch af aan het begin en/of einde van een naad, voor een snelle, eenvoudige afwerking. Ook snijdt hij automatisch de boven- en onderdraad af, met een druk op een toets: een echte tijdbespaarder. Je kunt met de naaldstop boven/onder de naald zo instellen dat deze omhoog of omlaag in de stof stopt voor draaien, applicaties etc.

 

Nog meer functies

De start/stop toets maakt naaien zonder voetpedaal mogelijk. Dat is erg handig als je lange banen naait, knoopsgaten maakt of uit de vrije hand naait. Met de snelheidsschuif pas je de naaisnelheid aan voor speciale garens, technieken of je persoonlijke voorkeur. De transporteur is verzinkbaar: ideaal voor meanderen, borduren uit de vrije hand of stoppen. Met de ingebouwde draadinsteker kun je makkelijk en snel inrijgen: handig tijdens het borduren en als je veel draadwissels hebt.

 

Borduurfuncties

Deze machine heeft 101 ingebouwde borduurmotieven in verschillende afmetingen en 2 borduurlettertypes, die je met de borduurunit kunt maken. In de bijgeleverde Embroidery Intro Software vind je extra borduurmotieven en ontdek je nieuwe mogelijkheden. Gebruik de software op je pc om je borduurmotieven aan te passen, persoonlijk te maken en met elkaar te combineren. Roteer, spiegel pas schaalverdeling toe en vergroot/verklein. Voeg letters of monogrammen toe om je ideeën helemaal af te maken.

 

Importeer (je eigen) motieven 

Via de usb-poort kun je ook je eigen borduurmotieven importeren. Ook bevat de bijgeleverde USB Embroidery Stick van 4Gb nog meer borduurmotieven die bij de machine worden geleverd. Met de gratis Pfaff download heb je een handig programma op je pc voor het bekijken en organiseren van al je borduurmotieven. Voor wie nog meer wil heeft Pfaff ook optionele borduursoftware om helemaal zelf je eigen borduurmotieven te ontwerpen.

 

Groot borduurgebied

De Pfaff Creative Ambition 640 heeft een groot borduurgebied. Met de grote werkruimte van 20 cm rechts van de naald is er veel ruimte voor je werkstukken: ideaal voor quilt of andere grote projecten.

 

Display

Druk op de infotoets om belangrijke naaiadviezen te bekijken op het verlichte grafische display. Op dit display kun je sowieso al je selecties en opties zien. De steken worden er op ware grootte weergegeven.

 

Prettige spoel

De spoel leg je van bovenaf in, dus eenvoudige spoelwissel. Je hoeft de draad niet opnieuw in te rijgen om op te spoelen als je direct vanaf de naald opspoelt. Het opspoelen stopt automatisch wanneer je klosje vol is.

 

Handige extra’s

De heldere, energiezuinige led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk. Het afneembare accessoiresbakje maakt je naaioppervlak groter en houdt al je accessoires netjes op hun plaats. Verwijder het bakje om makkelijk bij de vrije arm te kunnen.

 

We leveren deze machine met Creative Master Hoop van 240 x 150 mm, maar liefst 8 verschillende klik-aan naaivoeten en een half harde beschermhoes.

Specificaties van Pfaff Creative Ambition 640 met gratis bonusset

Soort machine
We onderscheiden 2 verschillende soorten naaimachines: 1. De mechanische naaimachine is de ouderwetse naaimachine. Je stelt de lengte en de breedte van een steek handmatig in. 2. De elektronische naaimachine is computergestuurd. Je kiest een steek en dan worden de lengte en breedte van die steek door de machine automatisch ingesteld. Ook handige naaifuncties als naaivoetdruk of naaldstop boven/onder kunnen automatisch ingesteld zijn.
Elektronisch
Naairuimte
De doorvoerruimte van de stof, rechts van de naald. Hoe groter de ruimte, des te gemakkelijker je werkt met zwaardere en grotere projecten, zoals gordijnen of quilts (afgerond op hele cm)
20 cm
Spoelplaatsing
Bovenop: Je kunt de spoel heel eenvoudig boven in de vrije arm van de machine plaatsen. Je hebt dan goed zicht op de hoeveelheid garen op je spoel en je hoeft geen spoelhuis uit de machine te halen. Voorzijde: Je plaatst de spoel via een klepje aan de voorzijde. Je verwijdert dan eerst het accessoiresbakje en spoelhuis.
Bovenop
Gewicht
Handig om te weten als je de naaimachine veel moet optillen om op te bergen, of als je de machine regelmatig ergens mee naartoe neemt.
8,5 kg, borduurunit 3 kg
Garantie
Hoelang is de standaard garantieduur na aankoop van de machine?
3 jaar
Aanvullende garantie
Sommige fabrikanten leveren de onderdelen ook na de standaard garantieduur nog kosteloos, mocht je machine aan reparatie toe zijn. Dan betaal je alleen de loonkosten van de vakman die je machine repareert.
Geen
Vrije arm
Je kunt de aanschuiftafel/accessoiresbakje van de machine verwijderen, zodat een smaller naaioppervlak ontstaat. Hier schuif je dan de broekspijp of mouw overheen. Zo voorkom je dat je per ongeluk de broekspijp of mouw dichtnaait. Ook handig voor de kleinere projecten, zoals babykleertjes.
Ingebouwd boventransport
Iedere naaimachine heeft een transporteur die de stof vanaf de onderzijde verplaatst. Het ingebouwd boventransport zorgt voor een gelijkmatig stoftransport van onder én van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan. Ook zwaardere stoffen zoals leer en jeans verwerk je eenvoudig. Let op! Een los bovenstransportvoetje levert niet hetzelfde resultaat.
Automatische draadspanning
Je kiest een steek en de machine stelt automatisch de bijbehorende draadspanning in. Dit zorgt voor regelmatige steken.
Regelbare naaivoetdruk
Met de regelbare naaivoetdruk kun je altijd de juiste druk op de stof instellen. Handig wanneer je gebruik maakt van diverse materialen. Verhoog de naaivoetdruk bij gebruik van stevig materiaal zodat de stof beter wordt getransporteerd. Verlaag de naaivoetdruk bij elastische materialen om te voorkomen dat de stof uitrekt tijdens het naaien. Sommige elektronische machines stellen de druk automatisch in.
Handmatig
Naaldstand instelbaar
Je kunt bij de rechte steek de naald in positie verschuiven. Handig als je bijvoorbeeld een rits inzet of een bandje opstikt. Als je de naald helemaal links of rechts instelt, kunnen hele dunne stoffen minder snel naar onderen geduwd worden, omdat ze zo meer steun hebben van de naaldplaat.
Naaldstop boven/onder
Je kunt instellen dat de naald automatisch boven of onder eindigt als je stopt met naaien. Daardoor hoef je niet meer aan je handwiel te draaien. De machine maakt de steek altijd helemaal af en je kunt de stof eenvoudig draaien als je de naald beneden laat stoppen.
Ingebouwde draadinsteker
Je haakt de draad eenvoudig in de draadinsteker en de machine steekt de draad door de naald. Geen gepriegel meer!
Snelheidsbegrenzer
Met het voetpedaal regel je de snelheid. Met de snelheidsbegrenzer kun je de maximale snelheid begrenzen. Ideaal bij heel nauwkeurig werk of dikke stoffen. Maakt het voor kinderen gemakkelijker om te leren naaien.
Verzinkbare transporteur
Bij sommige werkjes wil je niet dat de machine de stof transporteert. Bijvoorbeeld bij het vastzetten van knopen, uit de vrije hand borduren of het stoppen van gaten. Bij veel machines kun je de transporteur handmatig naar beneden plaatsen, soms doet de machine dit automatisch. Bij sommige eenvoudige machines wordt een stopplaatje geleverd, waarmee je de transporteur afdekt.
Handmatig
Tweelingnaald mogelijk
Sommige machines hebben een tweede garenpen. Soms ingebouwd, soms los bijgeleverd. Je kunt dan met een dubbele naald naaien. Handig voor regelmatige dubbele stiksels.
Automatische persvoetlichter
Met de automatische persvoetlichter heb je altijd de juiste druk op de stof en bij het keren kun je de naald in de stof laten staan, terwijl de persvoet zich automatisch oplicht. Zo kun je de stof gemakkelijk draaien, terwijl alles op zijn plaats blijft. Makkelijk bij het quilten.
Naaien zonder voetpedaal
Je kunt de naaimachine starten en stoppen met de start/stoptoets. Hierdoor hoef je geen voetpedaal te gebruiken. Handig als je lange banen naait.
Automatisch afhechten
Automatische draadafsnijder
Met één druk op de knop snijdt de draadafsnijder het garen af. Vaak kun je instellen dat dit aan het einde van een patroon gebeurt, zoals bij een knoopsgat of alfabet.
Spoeldraadbewaker
De spoeldraadbewaker waarschuwt je als de onderdraad bijna op is. Ook wel onderdraadsensor genoemd.
Ingebouwde naaigids
Je voert in welke stof je wilt verwerken en wat je ermee wilt doen. De machine kiest dan automatisch de juiste steek met de juiste lengte en breedte. Daarnaast krijg je advies over de bovenspanning, naaivoetdruk en naaivoetje. Sommige machines stellen de bovenspanning en naaivoetdruk automatisch in.
Zijwaarts transport
De transporteur kan ook een klein beetje zijwaarts bewegen, waardoor je bredere steken kunt maken. Soms wel tot 48 mm breed.
Verlichting
Goede verlichting is belangrijk om te kunnen zien waar je mee bezig bent. De nieuwste modellen voeren led-verlichting: energiezuinig en je hebt scherp, schaduwvrij zicht op je werk. Extra handig als je werkt met donkere stof. De meeste machines verlichten je werkstuk alleen bij de naald. Sommige machines verlichten met meerdere lampjes een groter werkgebied rechts van de naald.
Led
Display
Er zijn verschillende displays: van lcd-schermpje om je steekkeuze, -lengte, -breedte en dergelijke op te tonen, tot groot kleuren touchscreen, waarop je steken kunt bewerken met een stylus.
Verlicht grafisch display
Geheugen
In het geheugen kun je een serie steken achter elkaar programmeren. Dit kunnen siersteken zijn, bijvoorbeeld een autootje dat naar een hekje rijdt, maar ook letters, zodat je later een naam kunt oproepen.
Aantal steken totaal
Hoeveel verschillende steken naait de machine?
150
Aantal knoopsgaten
Hoeveel verschillende soorten knoopsgaten kun je naaien? Bij elektronische machines kun je vaak ook mantel knoopsgaten naaien, met een ronde kant.
7
Soort knoopsgat
Met een automatisch 1-fase knoopsgat hoef je zelf weinig te doen: je legt de knoop in het voetje of je stelt de lengte van de knoop in op de machine. Deze naait dan automatisch het juiste knoopsgat. Met een 4-fase knoopsgat naai je een knoopsgat in 4 stappen: de machine naait de 4 zijden van het knoopsgat met een beetje hulp van jou: na het naaien van 1 zijde van het knoopsgat draai je aan een knop om de volgende zijde te naaien, totdat het knoopsgat gereed is.
Automatisch 1-fase
Alfabet
Beschikt de naaimachine over een alfabet waarmee je ook letters, tekens of woorden kunt naaien? Een machine kan meerdere lettertypes hebben.
2
Maximale steeklengte
De maximaal instelbare lengte van de steek.
5 mm
Maximale steekbreedte
De maximaal instelbare breedte van de steek.
7 mm
Spiegelfunctie
De spiegelfunctie gebruik je bij siersteken, om patronen omgekeerd te naaien.
Bescherming
Heeft de machine een harde beschermkap, koffer of stofhoes om in op te bergen of mee te nemen?
Stevige stofhoes
Kniehevel
Bij sommige machines is een kniehevel bijgeleverd. Hiermee kun je de naaivoet omhoog zetten zonder je handen van je werk te halen. De kniehevel is bij enkele modellen ook optioneel verkrijgbaar.
Maximaal borduurformaat
Het grootste borduuroppervlak dat de machine in één keer kan borduren, zonder de stof te verschuiven of de ring te verplaatsen. Als er een grotere borduurring verkrijgbaar is, betekent dit dat het patroon in meerdere delen geborduurd wordt.
240 x 150 mm
Ingebouwde borduurmotieven
Het aantal borduurmotieven dat in de machine meegeleverd is.
101
Ingebouwd alfabet
Het aantal alfabetten dat in de machine meegeleverd is.
2
Motiefbewerking via display
Je kunt met deze functie via het display wijzigingen aanbrengen in borduurmotieven of eenvoudige motieven zelf ontwerpen. Je hoeft dat dan niet eerst op je pc te doen.
Usb aansluiting
Handig om je eigen patronen in te voeren. Via usb kun je de machine in de toekomst updaten.
Sprongsteken afsnijden
In een borduurmotief of tekst knipt de machine de verbindingsdraadjes tussen de verschillende kleurvlakken automatisch af.
Standaard borduurringen
Hoeveel borduurringen worden standaard bij de machine geleverd? En welk formaat?
240 x 150 mm
Maximale borduursnelheid
Hoeveel steken per minuut borduurt de machine op z’n snelst?
1000 steken per minuut
Merk
Pfaff

Downloads

pdf
(Grootte: 1.2 MB)
Folder Pfaff Creative Ambition 640

Voordeelbundels

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pfaff Creative Ambition 640 met gratis bonusset
Jouw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.