Pfaff

2 producten

 1. Pfaff Quilt Expression 720
  Pfaff Quilt Expression 720
  Rating:
  90%
   € 1.999,00
 2. Pfaff Performance Icon
  Pfaff Performance Icon
   € 4.999,00
per pagina

Pfaff quiltmachine kopen?

Wij hebben vele quiltmachines in ons assortiment. Natuurlijk verkopen wij ook quiltmachines van het merk Pfaff. De quiltmachines van Pfaff staan bekend om hun goede kwaliteit.

Op onze website kan je gemakkelijk de Pfaff quiltmachine bekijken. Je kan inzoomen op de foto waardoor je een beter beeld krijgt over hoe de Pfaff quiltmachine eruit ziet. Als je er niet helemaal uit bent over welke quiltmachine je wilt kan je op de vergelijkingsbutton klikken. Hierdoor worden verschillende quiltmachines met elkaar vergeleken, waaronder ook de Pfaff quiltmachine. Wanneer je een quiltmachine van Pfaff besteld op de website voor 16:00, heb je hem de volgende dag al in huis. Wanneer je toch niet zo blij bent met de quiltmachine kan je hem binnen 14 dagen ruilen of retourneren en je hebt ook nog 5 jaar garantie. Wij begrijpen dat het lastig is om via de website een keuze te maken over de quiltmachine en daarom kan je altijd bij ons langskomen in de winkel.

Verschillende functies quiltmachine van Pfaff

Een quiltmachine van Pfaff kan je gebruiken voor de doorpitsteek. Het lijkt op een handgemaakte look alleen dan met de gemakken van de Pfaff quiltmachine. Je kan met de doorpitsteek makkelijk rondingen en andere vormen quilten en je maakt er de mooiste patronen mee.

Natuurlijk hebben wij ook andere quiltmachines in ons assortiment. Zo hebben we naaimachines met quiltfuncties, maar we hebben ook quiltmachines voor beginners en voor gevorderden. Op elke quiltmachine van Pfaff zitten verschillende functies. De functies op de quiltmachines verschillen per quiltmachine die je neemt. Wanneer je een quiltmachine van Pfaff voor beginners neemt zitten hier minder functies op dan wanneer je een quiltmachine voor beginners neemt.

Naast het merk Pfaff hebben we nog andere merken die quiltmachines verkoopt zoals: Babylock, Husqvarna en Janome

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.