Pfaff naai-borduurmachines

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Pfaff naai-borduurmachine voor extra creatieve mogelijkheden

Voor een Pfaff naai-borduurmachine die niet alleen kan naaien, maar ook kan borduren kijk je bij Pfaff. Pfaff heeft moderne naaimachines waarmee je ook de meest creatieve borduurmotieven maakt.   Naai-borduurmachines  zijn zeer geavanceerd en hebben heel veel mogelijkheden voor zowel naaien als borduren. We weten dat de Pfaff Creative serie zeer geliefd is bij hobby naaisters. Je vindt daarom de nieuwste modellen Pfaff Creative naai-borduurmachines in ons assortiment. 

Zo kies je de naai-borduurmachine Pfaff die bij je past

Matson is officieel dealer van Pfaff naai-borduurmachines. Ons Matson team verdiept zich in iedere nieuwe machine, zodat we je perfect van dienst kunnen zijn. Bij iedere naai-borduurmachine Pfaff delen we onze kennis met je in de uitgebreide productbeschrijving en pdf bestanden. De grote foto’s die je kunt inzoomen en de filmpjes geven je een goed beeld van de Pfaff naai-borduurmachine. Ook hebben we van iedere naai- en borduurmachine Pfaff alle kenmerken en naai- en borduurfuncties voor je onder elkaar gezet. Met de VERGELIJK button die je bij iedere naaimachine ziet staan zet je heel gemakkelijk een aantal naai-borduurmachines Pfaff naast elkaar. Zo kun je ze heel eenvoudig met elkaar vergelijken. Dat is nog eens een goede keuze maken!

 

Naaien en borduren, alles in één apparaat bij een naai-borduurmachine Pfaff

Met een Pfaff naai-borduurmachine geniet je van het beste van naaien en borduren. Je hebt alles in één. Je hoeft maar één apparaat te installeren en op te bergen. De naaimachine naait als de beste. De borduurunit zit er zo op. Je borduurt met deze  Pfaff naai-borduurmachines de prachtigste borduurmotieven. Dat is handig, zo’n naai-borduurmachine Pfaff!

Naai functies

Een Pfaff naai-borduurmachine helpt je met geavanceerde automatische naai functies zoals een automatische draadafsnijder, draadspanning en aan- afhechten. Met deze handige extra’s worden je creatieve mogelijkheden groter. Je naait sneller en gemakkelijker. Met een professioneel resultaat bij de naai-borduurmachine pfaff.

Borduurfuncties

Met een Pfaff naai-borduurmachine kun je niet alleen prachtig naaien. Met de borduurunit borduur je ook nog eens de mooiste borduurpatronen. Wil je borduren, dan schuif je deze borduurunit zo op de naai-borduurmachine. Dit is heel eenvoudig bij een naai-borduurmachine Pfaff. 

 

Alle merken naai-borduurmachines

Naast de naai/borduurmachines van Pfaff hebben we ook naai/borduurmachines van Husqvarna Viking en Brother in ons assortiment. Ruime keuze dus!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.