Husqvarna Designer Jade 35

Op voorraad
 € 1.499,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
 • Actuele voorraad
 • Echte winkels voor advies en service
 • Betaal vooraf, achteraf of in 3x
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Vragen? Bel 010-4112224
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Beschrijving

Strak design

De Designer Jade 35 van Husqvarna heeft een strak wit design met groene accenten. De naai- en bordurmachine is kubistisch vormgegeven, de functietoetsen en het grafisch display zijn overzichtelijk geplaatst. Deze naai- en borduurmachine van Husqvarna heeft verschillende handige functies waarmee je je naai- en borduurwerk naar een hoger plan trekt.

Geef je creaties een persoonlijk accent

Met deze Husqvarna Designer Jade geef je je creaties een persoonlijk accent.

De Designer Jade 35 heeft allerlei automatische instellingen en ingebouwde assistentie om je te helpen bij je naaiwerk. Je kiest een steek en de stof die je wil verwerken en de machine stelt automatisch de spanning, steeklengte en steekbteedte voor je in. Met de Sewing Advisor functie zie je op het verlichte grafische display ook meteen het advies voor de juiste naaivoet en naald.

Met de ingebouwde draadinsteker heb je de draad zo ingestoken. Met de snelheidsregeling zorg je ervoor dat je altijd in je juiste tempo naait. Je drukt op een toets en de machine snijdt de draad automatisch af. De Designer heeft tweelingnaald beveiliging en rechtstreeks opspoelen vanaf de naald.

De grote naairuimte van 200 mm rechts van de naald maakt het gemakkelijk grote projecten te naaien, zoals quilts, woonaccessoires en kleding. Je kunt ook naaien zonder voetpedaal met de start/stop functie. De naaldstop boven/onder maakt het gemakkelijk je stof te draaien. De transporteur van de Husqvarna Designer Jade 35 is verzinkbaar. De naai- borduurmachine heeft een bovendraadsensor en je kunt steken programmeren. Free motion is mogelijk bij alle steken.

Naaisteken

• 120 7 mm brede steken

• Automatische 1-staps knoopsgaten

• 2 naailettertypes

• 29 naaldposities

Borduurfuncties

Je past op de Husqvarna Designer Jade 35 eenvoudig je borduurmotieven aan, maakt ze persoonlijk en combineert ze. Je kunt monogrammen maken - gewoon op je eigen PC. Het is mogelijk alle gewenste borduurmotieven te roteren (90 graden), spiegelen en verkleinen/vergrooten, met de optie om de steekdichtheid constant te houden. Je kunt je bordurmotief rijgen en aanpassen, door steken lopen , door kleurblokken lopen en verplaatsen. Om het aantal garenwissels tijdens het borduren te verminderen gebruik je de intelligente ColorSort-functie. Deze designer heeft een groot borduurgebied van 240 x 150 mm en een hoge boduursnelheid.

Borduursteken

• Een borduurlettertype, in drie verschillende formaten

Veel verschillende letters - inclusief 10 speciaal gedigitaliseerde lettertypes met de bijgeleverde Embroidery Intro Software voor pc. Met de QuickFont Wizard kun je een ongelimiteerd aantal borduurlettertypes maken van de meeste TrueType en OpenTypelettertypes die op je computer staan.

• 72 borduurmotieven, omrandingen en hoeken voor creatieve combinaties, die je voor alle projecten kunt aanpassen. Je kunt ze makkelijk vergroten of verkleinen terwijl de steekdichtheid behouden blijft. Met de bijgeleverde software kun je het volgende borduurmotief samenstellen, terwijl de machine borduurt.

Handige extra's

De energiezuinige led verlichting geeft je schaduwvrij zicht op je werk. Met ingebouwde accessoiresdoos om je accessoires in op te bergen.

We leveren deze naai- en borduurmachine met regelbaar voetpedaal, maar liefst 8 naaivoeten, een Designer Jewel Hoop borduurring 240 x 150 mm en een 4 GB (ipv standaard 1 GB) USB Embroidery Stick.

Specificaties van Husqvarna Designer Jade 35

Soort machine
We onderscheiden 2 verschillende soorten naaimachines: 1. De mechanische naaimachine is de ouderwetse naaimachine. Je stelt de lengte en de breedte van een steek handmatig in. 2. De elektronische naaimachine is computergestuurd. Je kiest een steek en dan worden de lengte en breedte van die steek door de machine automatisch ingesteld. Ook handige naaifuncties als naaivoetdruk of naaldstop boven/onder kunnen automatisch ingesteld zijn.
Elektronisch
Naairuimte
De doorvoerruimte van de stof, rechts van de naald. Hoe groter de ruimte, des te gemakkelijker je werkt met zwaardere en grotere projecten, zoals gordijnen of quilts (afgerond op hele cm)
20 cm
Spoelplaatsing
Bovenop: Je kunt de spoel heel eenvoudig boven in de vrije arm van de machine plaatsen. Je hebt dan goed zicht op de hoeveelheid garen op je spoel en je hoeft geen spoelhuis uit de machine te halen. Voorzijde: Je plaatst de spoel via een klepje aan de voorzijde. Je verwijdert dan eerst het accessoiresbakje en spoelhuis.
Bovenop
Gewicht
Handig om te weten als je de naaimachine veel moet optillen om op te bergen, of als je de machine regelmatig ergens mee naartoe neemt.
8,5 kg, borduurunit 3 kg.
Garantie
Hoelang is de standaard garantieduur na aankoop van de machine?
3 jaar
Aanvullende garantie
Sommige fabrikanten leveren de onderdelen ook na de standaard garantieduur nog kosteloos, mocht je machine aan reparatie toe zijn. Dan betaal je alleen de loonkosten van de vakman die je machine repareert.
Geen
Vrije arm
Je kunt de aanschuiftafel/accessoiresbakje van de machine verwijderen, zodat een smaller naaioppervlak ontstaat. Hier schuif je dan de broekspijp of mouw overheen. Zo voorkom je dat je per ongeluk de broekspijp of mouw dichtnaait. Ook handig voor de kleinere projecten, zoals babykleertjes.
Ingebouwd boventransport
Iedere naaimachine heeft een transporteur die de stof vanaf de onderzijde verplaatst. Het ingebouwd boventransport zorgt voor een gelijkmatig stoftransport van onder én van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan. Ook zwaardere stoffen zoals leer en jeans verwerk je eenvoudig. Let op! Een los bovenstransportvoetje levert niet hetzelfde resultaat.
Automatische draadspanning
Je kiest een steek en de machine stelt automatisch de bijbehorende draadspanning in. Dit zorgt voor regelmatige steken.
Regelbare naaivoetdruk
Met de regelbare naaivoetdruk kun je altijd de juiste druk op de stof instellen. Handig wanneer je gebruik maakt van diverse materialen. Verhoog de naaivoetdruk bij gebruik van stevig materiaal zodat de stof beter wordt getransporteerd. Verlaag de naaivoetdruk bij elastische materialen om te voorkomen dat de stof uitrekt tijdens het naaien. Sommige elektronische machines stellen de druk automatisch in.
Handmatig
Naaldstand instelbaar
Je kunt bij de rechte steek de naald in positie verschuiven. Handig als je bijvoorbeeld een rits inzet of een bandje opstikt. Als je de naald helemaal links of rechts instelt, kunnen hele dunne stoffen minder snel naar onderen geduwd worden, omdat ze zo meer steun hebben van de naaldplaat.
Naaldstop boven/onder
Je kunt instellen dat de naald automatisch boven of onder eindigt als je stopt met naaien. Daardoor hoef je niet meer aan je handwiel te draaien. De machine maakt de steek altijd helemaal af en je kunt de stof eenvoudig draaien als je de naald beneden laat stoppen.
Ingebouwde draadinsteker
Je haakt de draad eenvoudig in de draadinsteker en de machine steekt de draad door de naald. Geen gepriegel meer!
Snelheidsbegrenzer
Met het voetpedaal regel je de snelheid. Met de snelheidsbegrenzer kun je de maximale snelheid begrenzen. Ideaal bij heel nauwkeurig werk of dikke stoffen. Maakt het voor kinderen gemakkelijker om te leren naaien.
Verzinkbare transporteur
Bij sommige werkjes wil je niet dat de machine de stof transporteert. Bijvoorbeeld bij het vastzetten van knopen, uit de vrije hand borduren of het stoppen van gaten. Bij veel machines kun je de transporteur handmatig naar beneden plaatsen, soms doet de machine dit automatisch. Bij sommige eenvoudige machines wordt een stopplaatje geleverd, waarmee je de transporteur afdekt.
Handmatig
Tweelingnaald mogelijk
Sommige machines hebben een tweede garenpen. Soms ingebouwd, soms los bijgeleverd. Je kunt dan met een dubbele naald naaien. Handig voor regelmatige dubbele stiksels.
Automatische persvoetlichter
Met de automatische persvoetlichter heb je altijd de juiste druk op de stof en bij het keren kun je de naald in de stof laten staan, terwijl de persvoet zich automatisch oplicht. Zo kun je de stof gemakkelijk draaien, terwijl alles op zijn plaats blijft. Makkelijk bij het quilten.
Naaien zonder voetpedaal
Je kunt de naaimachine starten en stoppen met de start/stoptoets. Hierdoor hoef je geen voetpedaal te gebruiken. Handig als je lange banen naait.
Automatisch afhechten
Automatische draadafsnijder
Met één druk op de knop snijdt de draadafsnijder het garen af. Vaak kun je instellen dat dit aan het einde van een patroon gebeurt, zoals bij een knoopsgat of alfabet.
Spoeldraadbewaker
De spoeldraadbewaker waarschuwt je als de onderdraad bijna op is. Ook wel onderdraadsensor genoemd.
Ingebouwde naaigids
Je voert in welke stof je wilt verwerken en wat je ermee wilt doen. De machine kiest dan automatisch de juiste steek met de juiste lengte en breedte. Daarnaast krijg je advies over de bovenspanning, naaivoetdruk en naaivoetje. Sommige machines stellen de bovenspanning en naaivoetdruk automatisch in.
Zijwaarts transport
De transporteur kan ook een klein beetje zijwaarts bewegen, waardoor je bredere steken kunt maken. Soms wel tot 48 mm breed.
Verlichting
Goede verlichting is belangrijk om te kunnen zien waar je mee bezig bent. De nieuwste modellen voeren led-verlichting: energiezuinig en je hebt scherp, schaduwvrij zicht op je werk. Extra handig als je werkt met donkere stof. De meeste machines verlichten je werkstuk alleen bij de naald. Sommige machines verlichten met meerdere lampjes een groter werkgebied rechts van de naald.
Led
Display
Er zijn verschillende displays: van lcd-schermpje om je steekkeuze, -lengte, -breedte en dergelijke op te tonen, tot groot kleuren touchscreen, waarop je steken kunt bewerken met een stylus.
Verlicht grafisch display
Geheugen
In het geheugen kun je een serie steken achter elkaar programmeren. Dit kunnen siersteken zijn, bijvoorbeeld een autootje dat naar een hekje rijdt, maar ook letters, zodat je later een naam kunt oproepen.
Aantal steken totaal
Hoeveel verschillende steken naait de machine?
120
Aantal knoopsgaten
Hoeveel verschillende soorten knoopsgaten kun je naaien? Bij elektronische machines kun je vaak ook mantel knoopsgaten naaien, met een ronde kant.
7
Soort knoopsgat
Met een automatisch 1-fase knoopsgat hoef je zelf weinig te doen: je legt de knoop in het voetje of je stelt de lengte van de knoop in op de machine. Deze naait dan automatisch het juiste knoopsgat. Met een 4-fase knoopsgat naai je een knoopsgat in 4 stappen: de machine naait de 4 zijden van het knoopsgat met een beetje hulp van jou: na het naaien van 1 zijde van het knoopsgat draai je aan een knop om de volgende zijde te naaien, totdat het knoopsgat gereed is.
Automatisch 1-fase
Alfabet
Beschikt de naaimachine over een alfabet waarmee je ook letters, tekens of woorden kunt naaien? Een machine kan meerdere lettertypes hebben.
2
Maximale steeklengte
De maximaal instelbare lengte van de steek.
5 mm
Maximale steekbreedte
De maximaal instelbare breedte van de steek.
7 mm
Spiegelfunctie
De spiegelfunctie gebruik je bij siersteken, om patronen omgekeerd te naaien.
Bescherming
Heeft de machine een harde beschermkap, koffer of stofhoes om in op te bergen of mee te nemen?
Harde beschermkap
Kniehevel
Bij sommige machines is een kniehevel bijgeleverd. Hiermee kun je de naaivoet omhoog zetten zonder je handen van je werk te halen. De kniehevel is bij enkele modellen ook optioneel verkrijgbaar.
Maximaal borduurformaat
Het grootste borduuroppervlak dat de machine in één keer kan borduren, zonder de stof te verschuiven of de ring te verplaatsen. Als er een grotere borduurring verkrijgbaar is, betekent dit dat het patroon in meerdere delen geborduurd wordt.
240 x 150 mm
Ingebouwde borduurmotieven
Het aantal borduurmotieven dat in de machine meegeleverd is.
70
Ingebouwd alfabet
Het aantal alfabetten dat in de machine meegeleverd is.
1 Alfabet in 3 verschillende formaten
Motiefbewerking via display
Je kunt met deze functie via het display wijzigingen aanbrengen in borduurmotieven of eenvoudige motieven zelf ontwerpen. Je hoeft dat dan niet eerst op je pc te doen.
Usb aansluiting
Handig om je eigen patronen in te voeren. Via usb kun je de machine in de toekomst updaten.
Sprongsteken afsnijden
In een borduurmotief of tekst knipt de machine de verbindingsdraadjes tussen de verschillende kleurvlakken automatisch af.
Standaard borduurringen
Hoeveel borduurringen worden standaard bij de machine geleverd? En welk formaat?
240 x 150 mm
Merk
Husqvarna

Videos

Downloads

Voordeelbundels

 • Husqvarna Jade 35 + spoeltjes + naaldenset

  +
  +

  € 1.514,00 € 1.502,00

  80% korting op de accessoires

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Husqvarna Designer Jade 35
Jouw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.