Bel ons voor een Black Friday aktie op een machine van jouw keuze!  010-4112224

Filteren

Fournituren

Producten 1-24 van 41

Van hoog naar laag sorteren
  1. Handnaalden assortiment
    Handnaalden assortiment
     € 6,20 € 2,99
Pagina
per pagina

Fournituren bij Matson

Fournituren gezocht? Dan ben je bij Matson aan het juiste adres. Je vindt bij ons een enorm assortiment fournituren online, zie ons als een soort fournituren groothandel. Van de nieuwste en trendy toebehoren, tot tijdloze blijvers. Van kwalitatieve stofscharen tot drukknopen, elastiek en band tot kleurige kopspelden of dat specifieke sluitinkje. Misschien zoek je wel een handige opbergbox of naaidoos om alles in te bewaren. Wat voor een naai fournituren je ook zoekt, je vindt het hier, bij Matson. 

Fournituren: een groot assortiment

Een fournituren groothandel, we zeiden het al! In ons fournituren assortiment vind je vele handige hulpmiddelen bij je naaiwerk en handwerken. Deze benodigdheden maken je naaiwerk en borduurwerk gemakkelijk. 

Opbergboxen, garendozen en naaidozen

Je hebt ruime keuze in opbergboxen of naaidozen om je je eigen fournituren kan opbergen zoals naaigaren en borduurgaren in de mooiste naaidozen waar je al je naaispullen overzichtelijk in kunt op bergen. Met of zonder uitneembare vakindeling. Gemaakt van stevig kunststof, praktisch en in een mooi design waar iedereen zijn fournituren in kwijt kan. Van merken als Gutermann, Hemline, Curver, Prym of Brildor.

Fournituren als scharen en rolmessen

Ook hebben we heel veel verschillende soorten scherpe scharen en rolmessen van hoge kwaliteit op onze fournituren afdeling. Vlijmscherpe scharen, tornmesjes en rolmessen, met een prettige grip, sommige met een ergonomische greep. Van bekende fournituren merken als Fiskars, Lewenstein, Premax, Finny, Kai, Homeij, Prym en Madeira. Zoek je een borduurschaar, naaisterschaar of kartelschaar? Hebben we, in diverse modellen. Ook voor een professionele schaar, handwerkschaar of applicatieschaar neem je het beste even een kijkje op onze speciale afdeling. Wat voor een fournituren je ook zoekt, Matson heeft het.

Loeplampen, handwerklampen

Voor goed zicht op je werk hebben we praktische handwerklampen, die je werk prettig en schaduwvrij verlichten. En wil je nog meer zicht, neem dan een loeplamp. Die geeft niet alleen licht, maar vergroot ook nog eens. Natuurlijk hebben we ook een loep met verlichting en een gewone loep in ons uitgebreide fournituren assortiment.

Kleermakerskrijt, centimeters en andere fournituren om te meten en markeren

Bij je naaiwerk ben je vaak aan het meten en markeren. Daarom hebben we ook daarvoor diverse producten in huis. Zoals diverse soorten kleermakerskrijt, meetlat, centimeter en rolcentimeter, potlood, markeerpen, radeerwiel, liniaal en rokspuit. Stuk voor stuk handige naai fournituren.

Diverse naalden en spelden

Natuurlijk vind je in ons fournituren assortiment ook diverse naalden. Daarmee bedoelen we de fournituren naainaalden en fournituren borduurnaalden om met de hand mee te naaien en borduren. Zoals stoffeerdersnaalden, stopnaalden, rijgnaalden, bindenaalden en modistennaalden. Ook vind je bij Matson diverse fournituren spelden, zoals allerlei kleuren en maten kopspelden om je naaiwerk mee af te spelden, maar ook veiligheidsspelden, corsagespelden en decoratieve kiltspelden. Om je naalden en spelden handig te parkeren tijdens je naaiwerk, kun je kiezen uit diverse speldenkussens, zoals een armband speldenkussen of een magneet speldenkussen, waar je spelden en naalden aan blijven hangen, zodat je niet bang hoeft te zijn voor naalden en spelden op de vloer.

Fournituren als borduurnaalden

Onze ijzersterke naaimachine naalden, borduurmachine naalden en lockmachine naalden vind je op onze afdeling onderdelen en accessoires. Met alle informatie waarvoor je welke naald gebruikt. Want er zijn heel veel verschillende soorten en maten!

Materialen voor je naaiwerk

Op onze speciale afdeling vind je verder ook vele soorten materialen die je gebruikt bij je naaiwerk. Zoals biaisband (ook wel biasband genoemd) en bandmaker, tapemaker of biasband vorm, om je eigen biasband mee te maken. Allerlei soorten elastiek. Of vele soorten en maten drukknopen, sluitingen en nestels. BH sluitingen en bikini sluitingen en reparatie materialen als reparatiedoek en textiellijm. Ook handige zaken als een vlieseline persdoek, perskussen, allerlei soorten ringen, haken, ogen, nieten en clips ontbreken niet in ons assortiment.

Fournituren als kleermakerskrijt

Voordelig en sterk garen

Voor ons voordelige fournituren naaigaren, borduurgaren handwerkgaren en lockgaren van verschillende topmerken als Gutermann, Amann, Brildor, Madeira en Serafil neem je een kijkje in onze garenwereld. Daar vind je ook diverse soorten borduur vlies als Avalon, Filmoplast, Fast2Fuse, Cotton Soft, Heat Seal van merken als Gunold en Madeira. En Vlieseline. Verpakt in een rol of per meter.

Spoeltjes, voetjes en naaimachine tas

Ook allerlei naaimachinespoeltjes, voetjes en naaimachine tassen en koffers vind je voordelig bij Matson. Zo besteld en snel in huis! Koop je liever fournituren in een fysieke winkel? Geen probleem: fournituren in Rotterdam en fournituren in Utrecht zijn de oplossing. Daar zitten namelijk onze winkels.

© 2023 Matson.nl