Filteren

Meten en markeren

3 producten

per pagina

Meetlint kopen? Of op zoek naar kleermakerskrijt?

Op zoek naar een meetlint of naar andere fournituren voor het meten en markeren van bijvoorbeeld kleding? Bij Matson ben je ook voor allerlei gereedschap voor het meten en markeren aan het juiste adres.

Meetlint of boogliniaal?

Meetlint

Wat is voor jou de beste manier om je kleding te meten? Ga je voor een meetlint of liever voor bijvoorbeeld een boogliniaal? Bij Matson vind je verschillende meetgereedschappen. Zo hebben we kleinere meetlinten, maar ook voor grotere stukken textiel een plus variant meetlint. Vind je het makkelijk om je handen vrij te hebben, dan hebben wij ook plakbare centimeters verkrijgbaar. Een plakbaar meetlint heeft vele voordelen. Wanneer het meetlint vast zit geplakt kun je eenvoudig met een krijtstift of krijt potlood een opmerking of maat op het kledingstukpluk plaatsen.

Krijtstift of liever een krijtpotlood?

Of je nu op zoek bent naar een krijtstift of krijt potlood, wij hebben het. Met een krijt potlood kun je eenvoudig alle opmerkingen en maten op de kleding schrijven. Een krijt potlood is eenvoudig van de kleding te verwijderen zodat er geen vlekken op de kledingstukken achterblijven. Is je krijt potlood leeg? Dan hebben wij een eenvoudige krijtnavulling zodat je zo snel mogelijk weer aan de slag kunt.

Markeerpen ook makkelijk!

Naast de stiften of potloden, hebben wij ook een zogenaamde aqua-markeerpen. Een markeerpen is bij het aanbrengen op de stof nog doorzichtig, maar zodra de streep is opgedroogd wordt deze zichtbaar. De krijtstreep die de markeerpen achterlaat is vervolgens eenvoudig te verwijderen met water of een vochtige doek. Zo blijft de kleding onbeschadigd en komen er geen vlekken in de stof.

Radeerwieltje voor krijtstreepje

Radeerwieltje

Met een radeerwieltje is het eenvoudig om een streepje te trekken op het kledingstuk. Met een radeerwieltje rol je gemakkelijk over de kleding heen en trek je een dun streepje van krijt. Net zoals bij de krijt potloden is de krijt van het radeerwieltje gemakkelijk te verwijderen. We hebben verschillende type radeerwieltjes. Zo hebben we een smaller en een breder radeerwieltje. We hebben ook een zeer bijzondere uitvoering, het gaat hier om een variant met dubbele markering.

Op zoek naar andere fournituren?

Naast deze handige gereedschappen voor het meten en markeren op kleding, hebben wij diverse fournituren in ons assortiment. Ben je nieuwsgierig wat voor fournituren wij nog meer voor je beschikbaar hebben? Bekijk ons volledige assortiment dan direct!

Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.