Brother Innovis 2600

Niet op voorraad
 € 2.099,00 € 1.999,00

Binnenkort weer leverbaar.

Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
 • Actuele voorraad
 • Echte winkels voor advies en service
 • Merkproducten met hoge korting
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Vragen? Bel 010-4112224
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Beschrijving

 

In het kort

De Brother Innov-is 2600 is een complete naai-en borduurmachine met 232 ingebouwde naaisteken, waaronder stretch, overlock, quilt, kruis, ajour en decoratieve steken en 138 voorgeprogrammeerde borduurmotieven. De machine heeft 10 volautomatische één fase knoopsgaten, 5 ingebouwde naaialfabetten en

een hoge snelheid van 850 steken per minuut. Naast de uitbreide naaifuncties heeft deze naai-/borduurmachine 138 ingebouwde borduurontwerpen in verschillende afmetingen en 11 voorgeprogrammeerde borduurlettertypes.

 

Kwaliteitssteken

Het Square Feed Drive System zorgt voor een sterke, vlotte doorvoer en dus een optimale steekkwaliteit. De steeklengte en -breedte kun je instellen tot een lengte van 5 mm en een breedte van 7 mm. Met het zijwaarts transport kun je naaien in vier richtingen met rechte en zigzagsteken. En je naait extra brede decoratieve steken tot 40 mm breed.

 

Naaifuncties

De machine past automatisch de draadspanning aan, op basis van de te verwerken stofsoort. Met de schuifknop regel je de snelheid. Hiermee kun je tijdens het naaien ook de steekbreedte wijzigen. De onder- en bovendraadsensors informeren je wanneer het garen gebroken of bijna op is. De automatische knipfunctie zorgt ervoor dat de draden afgeknipt worden. De machine heeft een geavanceerd draadinrijsysteem: volg gewoon de draadgeleider, druk het hendeltje in en de draad wordt voor je ingeregen. De spoel verwissel je heel snel: leg gewoon een volle spoel in de opening en je kunt meteen aan de slag.

 

Voor quilten en grote projecten

Dankzij het draaisysteem kun je stoffen draaien ommeteen in een andere richting verderte naaien: fantastisch voorr quilters. Het ICAPS-systeem detecteert de stofdikte en past automatisch de druk aan voor vlotte, gelijkmatige steken in verschillende stofdiktes. De machine heeft een grote naairuimte rechts van de naald, ideaal voor quilt of andere grote projecten. Je handen hou je vrij door de kniehevel te gebruiken om de persvoet omhoog te brengen, dat is handig!

 

Handige extra’s

De energiezuinige led-verlichting zorgt voor een schaduwvrij zicht op je werk: handig als je met donkere stoffen werkt. Met de extra garenpen kun je naaien met een tweelingnaald. Met vrije arm voor naaien van broekspijpen en mouwen.

 

Groot borduurgebied

De Brother Innov-is 2600 heeft een groot borduurgebied van 16 x 26 cm, zodat je de ruimte hebt voor grote, complexe motieven. Je kunt de motieven roteren, vergroten/verkleinen en spiegelen, meerdere patronen combineren en nog veel meer.

 

Gemakkelijk te bedienen

Beheer alle functies op het kleurentouchscreen met de touchsensortoetsen. Ontwerp je eigen steekpatronen of bewerk en wijzig voorgeprogrammeerde patronen en sla ze op voor later gebruik. Bekijk borduurontwerpen vooraf in kleur en zoom in om zelfs het kleinste detail te bekijken. De voorgeprogrammeerde helpfunctie geeft duidelijke instructies over de basis machinebediening. Met usb-poort, zodat je deze machine in de toekomst kunt updaten. Mochten er nieuwe technieken uitkomen, dan kun je deze eenvoudig toevoegen.

 

We leveren deze machine met 2 borduurringen:160 x 260 mm en 130 x 180mm, 9 verschillende naaivoeten en stofhoes.

Specificaties van Brother Innovis 2600

Naairuimte
De doorvoerruimte van de stof, rechts van de naald. Hoe groter de ruimte, des te gemakkelijker je werkt met zwaardere en grotere projecten, zoals gordijnen of quilts (afgerond op hele cm)
21 cm
Soort machine
We onderscheiden 2 verschillende soorten naaimachines: 1. De mechanische naaimachine is de ouderwetse naaimachine. Je stelt de lengte en de breedte van een steek handmatig in. 2. De elektronische naaimachine is computergestuurd. Je kiest een steek en dan worden de lengte en breedte van die steek door de machine automatisch ingesteld. Ook handige naaifuncties als naaivoetdruk of naaldstop boven/onder kunnen automatisch ingesteld zijn.
Elektronisch
Spoelplaatsing
Bovenop: Je kunt de spoel heel eenvoudig boven in de vrije arm van de machine plaatsen. Je hebt dan goed zicht op de hoeveelheid garen op je spoel en je hoeft geen spoelhuis uit de machine te halen. Voorzijde: Je plaatst de spoel via een klepje aan de voorzijde. Je verwijdert dan eerst het accessoiresbakje en spoelhuis.
Bovenop
Gewicht
Handig om te weten als je de naaimachine veel moet optillen om op te bergen, of als je de machine regelmatig ergens mee naartoe neemt.
9 kg
Garantie
Hoelang is de standaard garantieduur na aankoop van de machine?
3 jaar
Aanvullende garantie
Sommige fabrikanten leveren de onderdelen ook na de standaard garantieduur nog kosteloos, mocht je machine aan reparatie toe zijn. Dan betaal je alleen de loonkosten van de vakman die je machine repareert.
Geen
Vrije arm
Je kunt de aanschuiftafel/accessoiresbakje van de machine verwijderen, zodat een smaller naaioppervlak ontstaat. Hier schuif je dan de broekspijp of mouw overheen. Zo voorkom je dat je per ongeluk de broekspijp of mouw dichtnaait. Ook handig voor de kleinere projecten, zoals babykleertjes.
Ingebouwd boventransport
Iedere naaimachine heeft een transporteur die de stof vanaf de onderzijde verplaatst. Het ingebouwd boventransport zorgt voor een gelijkmatig stoftransport van onder én van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan. Ook zwaardere stoffen zoals leer en jeans verwerk je eenvoudig. Let op! Een los bovenstransportvoetje levert niet hetzelfde resultaat.
Automatische draadspanning
Je kiest een steek en de machine stelt automatisch de bijbehorende draadspanning in. Dit zorgt voor regelmatige steken.
Regelbare naaivoetdruk
Met de regelbare naaivoetdruk kun je altijd de juiste druk op de stof instellen. Handig wanneer je gebruik maakt van diverse materialen. Verhoog de naaivoetdruk bij gebruik van stevig materiaal zodat de stof beter wordt getransporteerd. Verlaag de naaivoetdruk bij elastische materialen om te voorkomen dat de stof uitrekt tijdens het naaien. Sommige elektronische machines stellen de druk automatisch in.
Automatisch
Naaldstand instelbaar
Je kunt bij de rechte steek de naald in positie verschuiven. Handig als je bijvoorbeeld een rits inzet of een bandje opstikt. Als je de naald helemaal links of rechts instelt, kunnen hele dunne stoffen minder snel naar onderen geduwd worden, omdat ze zo meer steun hebben van de naaldplaat.
Naaldstop boven/onder
Je kunt instellen dat de naald automatisch boven of onder eindigt als je stopt met naaien. Daardoor hoef je niet meer aan je handwiel te draaien. De machine maakt de steek altijd helemaal af en je kunt de stof eenvoudig draaien als je de naald beneden laat stoppen.
Ingebouwde draadinsteker
Je haakt de draad eenvoudig in de draadinsteker en de machine steekt de draad door de naald. Geen gepriegel meer!
Snelheidsbegrenzer
Met het voetpedaal regel je de snelheid. Met de snelheidsbegrenzer kun je de maximale snelheid begrenzen. Ideaal bij heel nauwkeurig werk of dikke stoffen. Maakt het voor kinderen gemakkelijker om te leren naaien.
Verzinkbare transporteur
Bij sommige werkjes wil je niet dat de machine de stof transporteert. Bijvoorbeeld bij het vastzetten van knopen, uit de vrije hand borduren of het stoppen van gaten. Bij veel machines kun je de transporteur handmatig naar beneden plaatsen, soms doet de machine dit automatisch. Bij sommige eenvoudige machines wordt een stopplaatje geleverd, waarmee je de transporteur afdekt.
Automatisch
Tweelingnaald mogelijk
Sommige machines hebben een tweede garenpen. Soms ingebouwd, soms los bijgeleverd. Je kunt dan met een dubbele naald naaien. Handig voor regelmatige dubbele stiksels.
Automatische persvoetlichter
Met de automatische persvoetlichter heb je altijd de juiste druk op de stof en bij het keren kun je de naald in de stof laten staan, terwijl de persvoet zich automatisch oplicht. Zo kun je de stof gemakkelijk draaien, terwijl alles op zijn plaats blijft. Makkelijk bij het quilten.
Naaien zonder voetpedaal
Je kunt de naaimachine starten en stoppen met de start/stoptoets. Hierdoor hoef je geen voetpedaal te gebruiken. Handig als je lange banen naait.
Automatisch afhechten
Automatische draadafsnijder
Met één druk op de knop snijdt de draadafsnijder het garen af. Vaak kun je instellen dat dit aan het einde van een patroon gebeurt, zoals bij een knoopsgat of alfabet.
Spoeldraadbewaker
De spoeldraadbewaker waarschuwt je als de onderdraad bijna op is. Ook wel onderdraadsensor genoemd.
Ingebouwde naaigids
Je voert in welke stof je wilt verwerken en wat je ermee wilt doen. De machine kiest dan automatisch de juiste steek met de juiste lengte en breedte. Daarnaast krijg je advies over de bovenspanning, naaivoetdruk en naaivoetje. Sommige machines stellen de bovenspanning en naaivoetdruk automatisch in.
Zijwaarts transport
De transporteur kan ook een klein beetje zijwaarts bewegen, waardoor je bredere steken kunt maken. Soms wel tot 48 mm breed.
Verlichting
Goede verlichting is belangrijk om te kunnen zien waar je mee bezig bent. De nieuwste modellen voeren led-verlichting: energiezuinig en je hebt scherp, schaduwvrij zicht op je werk. Extra handig als je werkt met donkere stof. De meeste machines verlichten je werkstuk alleen bij de naald. Sommige machines verlichten met meerdere lampjes een groter werkgebied rechts van de naald.
Led
Display
Er zijn verschillende displays: van lcd-schermpje om je steekkeuze, -lengte, -breedte en dergelijke op te tonen, tot groot kleuren touchscreen, waarop je steken kunt bewerken met een stylus.
Lcd kleurentouchscreen
Geheugen
In het geheugen kun je een serie steken achter elkaar programmeren. Dit kunnen siersteken zijn, bijvoorbeeld een autootje dat naar een hekje rijdt, maar ook letters, zodat je later een naam kunt oproepen.
Aantal steken totaal
Hoeveel verschillende steken naait de machine?
232
Aantal knoopsgaten
Hoeveel verschillende soorten knoopsgaten kun je naaien? Bij elektronische machines kun je vaak ook mantel knoopsgaten naaien, met een ronde kant.
10
Soort knoopsgat
Met een automatisch 1-fase knoopsgat hoef je zelf weinig te doen: je legt de knoop in het voetje of je stelt de lengte van de knoop in op de machine. Deze naait dan automatisch het juiste knoopsgat. Met een 4-fase knoopsgat naai je een knoopsgat in 4 stappen: de machine naait de 4 zijden van het knoopsgat met een beetje hulp van jou: na het naaien van 1 zijde van het knoopsgat draai je aan een knop om de volgende zijde te naaien, totdat het knoopsgat gereed is.
1 staps
Alfabet
Beschikt de naaimachine over een alfabet waarmee je ook letters, tekens of woorden kunt naaien? Een machine kan meerdere lettertypes hebben.
5
Maximale steeklengte
De maximaal instelbare lengte van de steek.
5 mm
Maximale steekbreedte
De maximaal instelbare breedte van de steek.
7 mm
Spiegelfunctie
De spiegelfunctie gebruik je bij siersteken, om patronen omgekeerd te naaien.
Bescherming
Heeft de machine een harde beschermkap, koffer of stofhoes om in op te bergen of mee te nemen?
Harde beschermkap
Kniehevel
Bij sommige machines is een kniehevel bijgeleverd. Hiermee kun je de naaivoet omhoog zetten zonder je handen van je werk te halen. De kniehevel is bij enkele modellen ook optioneel verkrijgbaar.
Maximaal borduurformaat
Het grootste borduuroppervlak dat de machine in één keer kan borduren, zonder de stof te verschuiven of de ring te verplaatsen. Als er een grotere borduurring verkrijgbaar is, betekent dit dat het patroon in meerdere delen geborduurd wordt.
160 x 260 mm
Ingebouwde borduurmotieven
Het aantal borduurmotieven dat in de machine meegeleverd is.
138
Ingebouwd alfabet
Het aantal alfabetten dat in de machine meegeleverd is.
11
Motiefbewerking via display
Je kunt met deze functie via het display wijzigingen aanbrengen in borduurmotieven of eenvoudige motieven zelf ontwerpen. Je hoeft dat dan niet eerst op je pc te doen.
Usb aansluiting
Handig om je eigen patronen in te voeren. Via usb kun je de machine in de toekomst updaten.
Sprongsteken afsnijden
In een borduurmotief of tekst knipt de machine de verbindingsdraadjes tussen de verschillende kleurvlakken automatisch af.
Standaard borduurringen
Hoeveel borduurringen worden standaard bij de machine geleverd? En welk formaat?
160 x 260 mm en 130 x 180 mm
Maximale borduursnelheid
Hoeveel steken per minuut borduurt de machine op z’n snelst?
850 Steken per minuut
Merk
Brother

Videos

Downloads

Beschikbare downloads

Voordeelbundels

 • Brother Innovis 2600 + spoeltjes + naaldenset

  +
  +

  € 2.014,00 € 2.002,00

  80% korting op de accessoires

  Niet op voorraad

 • Brother Innovis 2600 + spoeltjes + PE-design Plus2

  +
  +

  € 2.498,00 € 2.398,20

  20% korting op de accessoires

  Niet op voorraad

Accessoires

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brother Innovis 2600
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.