Benodigdheden voor een punchmachine

Ben je op zoek naar benodigdheden voor uw punchmachine? Wij hebben verschillende soorten producten die gebruikt kunnen worden tijdens het punchen.

Gebruik punchmachine

Een punchmachine heeft meerdere naalden met ieder een groot aantal weerhaakjes. Je kunt losgeweven stoffen hiermee aan elkaar vervilten, de vezels van de stof grijpen dan in elkaar.  

Verschillende soorten onderdelen voor de punchmachine

Het is logisch dat bepaalde onderdelen van een punchmachine slijten of kapot gaan. Zo kun je bij ons punchnaalden aanschaffen van de merken Inspira en Janome.

Punchnaalden Inspira

De dikte van de Inspira punchnaalden is 0,6mm. De punchnaalden zijn verpakt per 5 stuks. De naalden zijn geschikt voor punchmachines van de volgende merken: Huskystar, Pfaff en Happylock.

Punchnaalden Janome

Janome heeft een 5-naalds unit waarin 10 punchnaalden, een naaivoet en een verwisselbare kop zitten. Het pakket is geschikt voor de Janome 725 punchmachine.

Hoe kies ik de juiste punchnaalden?

Eigenlijk is het heel eenvoudig om de juiste punchnaalden te vinden, want hoe fijner het weefsel des te fijner de naald. Als het weefsel zwaarder is, is de punchnaald ook dikker. Het hangt er maar net vanaf welke stof je gaat gebruiken. Het is wel heel erg belangrijk om de naalden regelmatig te vervangen.

Bestel nu, snel en eenvoudig!

Bestel uw punchonderdelen op werkdagen voor 16.00 uur en uw bestelling wordt de volgende dag bij je thuisgeleverd. Mocht je vragen hebben, stel die dan aan onze klantenservice. De klantenservice is te bereiken via 010 - 411 22 24.