Bernina B740

Op voorraad
 € 3.599,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
  • Actuele voorraad
  • Echte winkels voor advies en service
  • Merkproducten met hoge korting
  • 30 dagen bedenktermijn
  • Vragen? Bel 010-4112224
  • Klantbeoordeling 9.4/10

Beschrijving

Nu tijdelijk met gratis Garenkoffer twv € 314,-

 

Bernina Grijper 

De Bernina grijper is snel en toch rustig. Hij is efficiënt omdat hij een Jumbo-spoel heeft. Deze spoel heeft tot wel meer dan 70 % garencapiciteit dan standaardspoeltjes en kan vanaf de voorkant ingezet worden erg handig voor snelle garenwisselingen. Dit betekent minder onderbrekingen. Bovendien worden met een snelheid van 1000 steken per minuut projecten in een recordtijd geklaard.

 

Krachtig 

De Bernina 740 is krachtig en kan zelfs de dikke lagen van de grootste quilts aan. Constante draadspanning betekent dat elke steek ongelooflijk perfect is.

 

Ingebouwd dubbelstoftransport 

Deze naaimachine heeft het Bernina dubbeltransport dat zorgt voor een gelijkmatig stoftransport van onder en van boven. Dunne en zijdeachtige stoffen rimpelen daardoor niet en strepen en ruiten sluiten op elkaar aan. Ook zwaardere stoffen zoals leer, jeans etc. zijn geen probleem. Met de extra hoge naaivoetpositie kun je eenvoudig dikkere stoffen of meerdere lagen onder de voet plaatsen.  

 

Verlengde Vrije Arm 

254 mm ruimte rechts van de naald biedt meer oppervlak voor grote projecten, grote quilts en een nog grotere creativiteit.

 

Verstelbare Naaivoetdruk 

Meer of minder druk. Dat is waar het bij deze functie allemaal om draait. Dikke stoffen hebben minder druk nodig nodig, zodat ze eenvoudig onder het voetje doorglijden. Voor dunne, delicate stoffen is meer druk nodig om perfecte en gelijkmatige steken te krijgen . De persvoetdruk wordt automatisch geregeld. 

Free-hand-systeem 

Dankzij het Bernina Free-Handsysteem kan je de naaivoet omhoog of omlaag bewegen en tegelijkertijd de transporteur laten zakken zonder dat je de hand van de stof hoeft te halen. Het Free-hand-systeem is standaard ingebouwd in de Bernina 740 de kniehevel wordt meegeleverd.Met de back-kick van het voetpedaal kan je de naald omhoog/omlaag functie bedienen.

Bernina steekregulator ( BSR) 

De BSR regelt perfecte rechte steken en zigzagsteken van gelijke lengte bij verschillende naaisnelheden tijdens het quilten uit de vrije hand. De BSR- functie is optioneel bij Bernina 740.  

 

Comfort wordt standaard  

Door middel van een modern kleuren-touch screen wordt de naaimachine bedient.

Met de extra hoge naaivoet naai je eenvoudig de dikkere stoffen. De naaldstop boven/onder functie is handig bij het keren. Met de start-/stoptoets kun je lange banen naaien zonder het bijgeleverde voetpedaal te gebruiken. De snelheidsschuif gebruik je om je snelheid goed te doseren. Door de 2 garenpennen kun je naaien met een tweelingnaald, handig voor gelijkmatige dubbele stiksels. Met de halfautomatische ingebouwde draadinsteker heb je de draad zo ingestoken.  En met het heldere LED-naailicht kunt je de hele nacht blijven naaien.

De automatische draadafsnijder doet 3 stappen in één :

Snijdt de draad af- brengt de naad en de naaivoet omhoog.

 

De Bernina 740 heeft 800 verschillende steken waar onder andere 200 decoratieve steken, 23 quiltsteken, 11 automatische knoopsgaten en 5 alfabetten.

 

De machine wordt geleverd met 5 naaivoeten en beschermhoes.

 

Een borduurmodule is optioneel .

 

 

 

 

 

 

 

Specificaties van Bernina B740

Merk
Bernina
Soort machine
We onderscheiden 2 verschillende soorten naaimachines: 1. De mechanische naaimachine is de ouderwetse naaimachine. Je stelt de lengte en de breedte van een steek handmatig in. 2. De elektronische naaimachine is computergestuurd. Je kiest een steek en dan worden de lengte en breedte van die steek door de machine automatisch ingesteld. Ook handige naaifuncties als naaivoetdruk of naaldstop boven/onder kunnen automatisch ingesteld zijn.
Elektronisch
Spoelplaatsing
Bovenop: Je kunt de spoel heel eenvoudig boven in de vrije arm van de machine plaatsen. Je hebt dan goed zicht op de hoeveelheid garen op je spoel en je hoeft geen spoelhuis uit de machine te halen. Voorzijde: Je plaatst de spoel via een klepje aan de voorzijde. Je verwijdert dan eerst het accessoiresbakje en spoelhuis.
Voorzijde
Naairuimte
De doorvoerruimte van de stof, rechts van de naald. Hoe groter de ruimte, des te gemakkelijker je werkt met zwaardere en grotere projecten, zoals gordijnen of quilts (afgerond op hele cm)
25 cm
Gewicht
Handig om te weten als je de naaimachine veel moet optillen om op te bergen, of als je de machine regelmatig ergens mee naartoe neemt.
15 KG
Garantie
Hoelang is de standaard garantieduur na aankoop van de machine?
2 jaar
Aanvullende garantie
Geen
Vrije arm
Je kunt de aanschuiftafel/accessoiresbakje van de machine verwijderen, zodat een smaller naaioppervlak ontstaat. Hier schuif je dan de broekspijp of mouw overheen. Zo voorkom je dat je per ongeluk de broekspijp of mouw dichtnaait. Ook handig voor de kleinere projecten, zoals babykleertjes.
Ingebouwd boventransport
Automatische draadspanning
Regelbare naaivoetdruk
Automatisch
Naaldstand instelbaar
Naaldstop boven/onder
Ingebouwde draadinsteker
Snelheidsbegrenzer
Met het voetpedaal regel je de snelheid. Met de snelheidsbegrenzer kun je de maximale snelheid begrenzen. Ideaal bij heel nauwkeurig werk of dikke stoffen. Maakt het voor kinderen gemakkelijker om te leren naaien.
Verzinkbare transporteur
Handmatig
Tweelingnaald mogelijk
Automatische persvoetlichter
Naaien zonder voetpedaal
Automatisch aan-/afhechten
Automatische draadafsnijder
Spoeldraadbewaker
De spoeldraadbewaker waarschuwt je als de onderdraad bijna op is. Ook wel onderdraadsensor genoemd.
Ingebouwde naaigids
Je voert in welke stof je wilt verwerken en wat je ermee wilt doen. De machine kiest dan automatisch de juiste steek met de juiste lengte en breedte. Daarnaast krijg je advies over de bovenspanning, naaivoetdruk en naaivoetje. Sommige machines stellen de bovenspanning en naaivoetdruk automatisch in.
Zijwaarts transport
De transporteur kan ook een klein beetje zijwaarts bewegen, waardoor je bredere steken kunt maken. Soms wel tot 48 mm breed.
Verlichting
Goede verlichting is belangrijk om te kunnen zien waar je mee bezig bent. De nieuwste modellen voeren led-verlichting: energiezuinig en je hebt scherp, schaduwvrij zicht op je werk. Extra handig als je werkt met donkere stof. De meeste machines verlichten je werkstuk alleen bij de naald. Sommige machines verlichten met meerdere lampjes een groter werkgebied rechts van de naald.
30 x led
Display
Er zijn verschillende displays: van lcd-schermpje om je steekkeuze, -lengte, -breedte en dergelijke op te tonen, tot groot kleuren touchscreen, waarop je steken kunt bewerken met een stylus.
4,3 " Kleurentouchscreen
Geheugen
In het geheugen kun je een serie steken achter elkaar programmeren. Dit kunnen siersteken zijn, bijvoorbeeld een autootje dat naar een hekje rijdt, maar ook letters, zodat je later een naam kunt oproepen.
Aantal steken totaal
800
Aantal knoopsgaten
Hoeveel verschillende soorten knoopsgaten kun je naaien? Bij elektronische machines kun je vaak ook mantel knoopsgaten naaien, met een ronde kant.
11
Soort knoopsgat
Met een automatisch 1-fase knoopsgat hoef je zelf weinig te doen: je legt de knoop in het voetje of je stelt de lengte van de knoop in op de machine. Deze naait dan automatisch het juiste knoopsgat. Met een 4-fase knoopsgat naai je een knoopsgat in 4 stappen: de machine naait de 4 zijden van het knoopsgat met een beetje hulp van jou: na het naaien van 1 zijde van het knoopsgat draai je aan een knop om de volgende zijde te naaien, totdat het knoopsgat gereed is.
Automatisch 1-fase
Alfabet
Beschikt de naaimachine over een alfabet waarmee je ook letters, tekens of woorden kunt naaien? Een machine kan meerdere lettertypes hebben.
3
Maximale steeklengte
6 mm
Maximale steekbreedte
9 mm
Spiegelfunctie
De spiegelfunctie gebruik je bij siersteken, om patronen omgekeerd te naaien.
Aantal naaivoeten
Het aantal voetjes dat bij de machine geleverd word
5
Bescherming
Heeft de machine een harde beschermkap, koffer of stofhoes om in op te bergen of mee te nemen?
Beschermhoes
Accessoirebakje
Aan de vrije arm vind je een bakje waarin je kleine voetjes, spoeltjes en andere accessoires kunt bewaren. Het vergroot je werkvlak. Dit bakje kun je eraf halen, zodat de vrije arm smaller wordt, voor het naaien van mouwen en broekspijpen.
Kniehevel
Bij sommige machines is een kniehevel bijgeleverd. Hiermee kun je de naaivoet omhoog zetten zonder je handen van je werk te halen. De kniehevel is bij enkele modellen ook optioneel verkrijgbaar.

Videos

Downloads

Beschikbare downloads
pdf
(Grootte: 2 MB)

Voordeelbundels

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bernina B740
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.