Babylock Desire3

Op voorraad
 € 1.898,00
Bestel in onze beveiligde betaalomgeving
Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = dezelfde dag verzonden
 • Actuele voorraad
 • Echte winkels voor advies en service
 • Merkproducten met hoge korting
 • 30 dagen bedenktermijn
 • Vragen? Bel 010-4112224
 • Klantbeoordeling 9.4/10

Beschrijving

 

Wat kan ie veel!

De Babylock Desire 3 is de voordeligste lockmachine van Babylock die zowel kan locken als coverlocken Hij kan heel veel maar blijft gebruiksvriendelijk door het inrijgsysteem op lucht. hij is geschikt voor intensief gebruik.

  

Steken

De flatlock gebruik je voor zomen of decoratieve effecten. . De coverlock gebruik je als je bijvoorbeeld niet aan de rand van de stof wil werken, maar een paar cm van de rand af. Je snijdt de stof dan niet af. Een coverlocksteek vind je vaak aan de onderzijde van T-shirts. Coversteek 3 mm en 6mm .

Met de Babylock Desire 3 kan je ook een 5-draads veiligheidsnaad stikken.

 

Gebruiksvriendelijk

De verschillende draden rijg je eenvoudig in met het inrijgsysteem op lucht. Met de verschillende toetsen is de machine makkelijk te bedienen.

 

Lockfuncties

Het automatische differentieel transport voorkomt dat de stof gaat lubberen. De persvoetdruk kun je instellen, zodat je ook de gladdere en lichtere stoffen goed kunt verwerken. Rolzomen is eenvoudig: je hoeft hiervoor geen voetje of naaldplaat te vervangen. Ook ontkoppelt deze machine automatisch de spanning op de draad, zodra je de voet omhoog zet. Zo kun je de stof gemakkelijk wegtrekken.

 

De machine lockt tot 1.500 steken per minuut. De steeklengte is instelbaar van 0,75 - 4 mm. De steekbreedte van 1,5 - 7,5 mm, voor expressieve steken 16 mm. Het geavanceerde mes snijdt dikke stoffen met gemak.

 

Handige extra’s

Er is ruimte voor maar liefst 5 klossen. Wil je werken zonder de stof af te snijden? Je kunt het bovenmes uitschakelen. De energiezuinige led-verlichting zorgt voor een heldere verlichting op het werk. Extra handig als je met donkere stof een aan het werk bent.

 

We leveren deze lockmachine met stofhoes.

Specificaties van Babylock Desire3

Merk
Babylock
Lock of coverlock
We onderscheiden 3 soorten lockmachines: 1. Lock: voor een professionele afwerking die je in de confectie ook ziet. Duurzame naden, afgewerkte randen, professionele zomen en decoratieve effecten. Een lock naait veel sneller dan een naaimachine. Je naait in één stap twee stukken stof aan elkaar, snijdt de stofrand af en werkt de rand af, zonder rafelen. 2. Coverlock: snijdt de stof niet af. Je kunt hierdoor verder van de kant stikken. Je vindt deze steek vaak aan de onderzijde van T-shirts. 3. Lock-/coverlock combinatie: kan zowel locken als coverlocken, maar deze machines zijn een stuk ingewikkelder te bedienen dan de pure lock- of coverlockmachines.
Lock/coverlock combinatie
Gewicht
Handig om te weten als je de naaimachine veel moet optillen om op te bergen, of als je de machine regelmatig ergens mee naartoe neemt.
10 kg
Garantie
Hoelang is de standaard garantieduur na aankoop van de machine?
2 jaar
Aanvullende garantie
Sommige fabrikanten leveren de onderdelen ook na de standaard garantieduur nog kosteloos, mocht je machine aan reparatie toe zijn. Dan betaal je alleen de loonkosten van de vakman die je machine repareert.
4 jaar op onderdelen
Instelbare steeklengte
Kun je de steeklengte instellen?
Instelbare snijbreedte
Is de snijbreedte instelbaar?
Differentieel transport instelbaar
De tandjes die ervoor zorgen dat stof door de lockmachine wordt vervoerd, noem je het transport. Met differentieel transport is dit transport in tweeën verdeeld, zodat je het voorste gedeelte sneller of juist langzamer kunt laten lopen dan het achterste gedeelte. Hiermee kun je ruches maken of juist voorkomen dat de stof gaat lubberen.
Naaivoetdruk regelbaar
Met de regelbare naaivoetdruk kun je altijd de juiste druk op de stof instellen. Handig wanneer je gebruik maakt van diverse materialen. Verhoog de naaivoetdruk bij gebruik van stevig materiaal zodat de stof beter wordt getransporteerd. Verlaag de naaivoetdruk bij elastische materialen om te voorkomen dat de stof uitrekt tijdens het naaien.
Ingebouwde draadinsteker
Je haakt de draad eenvoudig in de draadinsteker en de machine steekt de draad door de naald. Geen gepriegel meer!
Automatisch inrijgen grijpers
Inrijgen van de grijpers is een precies werkje. Sommige machines blazen met een luchtpompje de draad volautomatisch door de grijpers heen. Handig!
Inrijghulp voor grijper
Op de grijper zit een hulpje om de draad makkelijker in te rijgen.
Ontkoppelen van de spanning
Je kunt de spanning eenvoudig van de draden halen, zodat je de stof weg kunt trekken zonder extra handelingen te verrichten.
Uitschakelbaar bovenmes
Je kunt het bovenmes uitschakelen, zodat je langs de rand kunt werken zonder de stof af te snijden.
Vrije arm
Je kunt de aanschuiftafel/accessoiresbakje van de machine verwijderen, zodat een smaller naaioppervlak ontstaat. Hier schuif je dan de broekspijp of mouw overheen. Zo voorkom je dat je per ongeluk de broekspijp of mouw dichtnaait. Ook handig voor de kleinere projecten, zoals babykleertjes.
Verlichting
Goede verlichting is belangrijk om te kunnen zien waar je mee bezig bent. De nieuwste modellen voeren led-verlichting: energiezuinig en je hebt scherp, schaduwvrij zicht op je werk. Extra handig als je werkt met donkere stof. De meeste machines verlichten je werkstuk alleen bij de naald. Sommige machines verlichten met meerdere lampjes een groter werkgebied rechts van de naald.
Led
Bedieningsdisplay
Er zijn machines met een display om je steekkeuze, -lengte, -breedte en dergelijke op te tonen.
Geen
2-draads overlock
Door het afdekken van de ondergrijper kun je een locksteek maken met 2 draden. Je gebruikt deze eenvoudige steek voor het afwerken van dunne stoffen en als siersteek.
3-draads overlock
Een 3-draads locksteek wordt genaaid met één naald. Je gebruikt deze steek voor het afwerken van randen, meestal op enkele stof.
4-draads overlock
Een 4-draads locksteek wordt genaaid met 2 naalden. Een extra steek in het midden verstevigt het stiksel. Je gebruikt deze steek voor het aan elkaar naaien van meerdere stoflagen, zoals halsranden, zijnaden en mouwen. De steek rekt mee met de stof.
5-draads overlock
Een 5-draads locksteek bestaat uit een 3-draads locksteek en een kettingsteek. De kettingsteek geeft extra sterkte aan de naad. Deze steek wordt niet vaak meer toegepast.
Ingebouwde rolzoom
Het is mogelijk om direct om te schakelen naar een rolzoom. Je hoeft geen voetje of naaldplaat te vervangen.
Platte naad/flatlock
Decoratieve randafwerking die je naait met 2 draden.
Afvalbakje
Sommige machines hebben een ingebouwd of bijgeleverd afvalbakje of -zakje om je stofresten in op te vangen.
Bescherming
Heeft de machine een harde beschermkap, koffer of stofhoes om in op te bergen of mee te nemen?
Stofhoes

Videos

Downloads

Beschikbare downloads

Voordeelbundels

 • Babylock Desire 3 + voetenset

  € 2.077,95 € 1.987,98

  50% korting op de accessoires

Accessoires

Beoordelingen

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Babylock Desire3
Uw waardering
Copyright © 2016 Magento. All rights reserved.